ebrukavi-19 Kızlar hamileligim boyunca türlü türlü şeylerle karşılaştım ama bu olay ürkütüyor beni doktordo bisey demedi yürürken karnım sertleşiyor alt tarafimda baskı var batma hissi var boyle bisey yaşayan var mı
Eun123 ebrukavi-19 bende de oluyor randevuma daha var doktora soramadım. Böyle bi su torbası baskı yapıyor sanki aşağıya özellikle yataktan kalkınca yaşıyorum bunu. Sanki günlerdir idrarımı tutuyormuşum gibi bir ağrı
Ezgky2323 ebrukavi-19 korkmayın hiç ben doğurdum bir ay önce ama hamileyken sanki bebek ordan çıkacak gibiydi öyle zman oluyodu ki vajinama sanki sancılar giriodu yaşadıklarınız normal yani bebek baskı yapıyor
Bebeklerim- ebrukavi-19 benim 23. Haftadan beri erken dogum riskim var 28 hatta 27 den beri bu tarzda sikayetlerim var bu arada dahads yogun ama hamd olsun 31+5 e gelebildik canını hiç sıkma canım agır islerden sakın Allah’ın izniyle bişey olmadan gecicek bu günler
Esmaemenova Korkmayın kizlar o haftada bendede oldu oyle hatta bidefasinda bebeğin başi cikiyor gibi hissedip lavaboya kacdim aynayla baktim) o ani o bi kaç saniyeyi nasil gecirdim rabbim biliyor amma sonra geciyor)
Kircicegi-34 ayni haftalardayiz bendrde o sertlik olusuyor biranda dayaniy9 bebegim semsert oluyo tezgahta uzun sure durunca sevmiyor sanirim hepte ayni saatlerde aksam yemek yiyip toplarken tezgahi oluyor😀
Haticeakks Ben 23. Haftamdayim bu dediklerin bende de var baskı demeyeyim de iğne batması var hatta oğlum sanki seyime tekme atıyor gibi korkmali miyim
ozlemaknn Haticeakks Ben de 26 haftalığım aynı dediğiniz batma ağrı hissi bende de var endişelendiriyor:(
Srnx Benim bildiğiniz oranda ağrı var yürürken yatarken kalkarken batma hissi ve ağrı normal mi acaba 30+5 im
Kircicegi-34 ebrukavi-19 iki gunde bir gibi canim sanki kipirdayamiyosun o an oturunca geciyor geriniyor sanirim bebeklerimiz
CansuArifeEr Benimde öyle 10 dakıka yüürsem batma ve sancı oluyor 34+3 doktorum dinlen yorulma diyor yürüyüş konusunda da yürü de demiyor yürğmede demiyor yorma kendini siyor sanırım yatış yapmıstık kanamam olmustu ondan
ebrukavi-19 CansuArifeEr bi de benim hanı bu kasilmalarim nstde çıkmıyor sanki yalan soyluyormusum gibi oluyor 😥