Rkalkan Arkadaşlar merhaba , cok yeni hamileliğim göğüs ucu ve karın bölgesi için krem arayışındayım , kullanıp önerebileceğiniz kremleri söylerseniz çok sevinirim 🥰🥰
Zemine11 Rkalkan bio oil veya da daha hesaplı olsun istiyorsan bana dr zeytinyağı,sarı kantaron,argan yağı üçünü karıştırıp karnına ve göğüs ler ine kullan dedi valla benim aklıma bile gelmemiş ti dr um söyledi yoksa çatlardım 🙈
Hobbitton Rkalkan göğüs ucu lansinoh al e bebekten, karın çatlağı için coconut yağı al eczaneden adı da zade vital coconut oil 💜💙🐣
Rkalkan Zemine11 çooook çok teşekkür ederimm 😇😇😇 ne zaman basladınız kullanmaya , . Banada bacaklarım karın bölgem için arkadasım kantaron kullan simdiden demişti 😁😁
Meltem_gul Lierac Phytolastil Çatlak Bakım kremi kullanıyorum canım öyle fazla yağlı his vermiyor o yüzden kullanımı rahat 28 haftalık hamileyim şuan bir çatlağım olmadı ama bu birazda genetik sanırım ne yaparsan yap çatlayacaksa çatlıyor malesef :/
Rkalkan Meltem_gul çok teşekkür ederim 🙏🏼 Ben simdiden öğrenmek istedim . 10. Haftam daha çok küçük . 😇😇😇
Rkalkan Meltem_gul ay maşallah yaa 🙏🏼🙏🏼 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Bilginiz için cok teşekkürler
Hobbitton Bir de ben 36 haftamdayım ve ten genetik, çatlayacaksa çatlıyor engel olamıyorsun çok dert etmemeye çalış bebişimin hatırası der geçerim sıkıntı yapma şimdiden canım🐣💙💜 Sağlıkla aş kucağına inş doğumumda tüm hamişlere dua edeceğim Allahın izniyle 🤲
yagmurmina12 Göğüs ucu için e bebekten babyplus krem aldım içeriği lansinohla aynı fiyatı yarısından da ucuz. Doğumuma iki ay var şimdiden kullanıyorum. Çatlak için de bio oil kullanıyorum.
Zemine11 Ebrugunesss canım dr etkili dedi fakat gen ler lede alakalı diye biliyorum henüz çatlağım yok ilerleyen aylarda olur mu garantisini tabi ki veremem. Fakat kendim ben 3 yağ karışımını düzenli kullanıyorum