Kızlar bilenler bilir 35. Haftada aniden öğrendm ki tansiyonlarım yüksek seyrediyormuş dinlengin olmama rağmen 14-9 oluyordu. Kendimde olan değişklikler bulanık görme baş ağrısı vs şeylerim oluyordu ama tahmin etmemiştim ta ki sağlık ocagına kontrole gidene kadar.Orda dinlengin tansiyonumun 14-9 oldugunu gören ebem hemen doktoruna git dedi bende gittim ve doktorumun dediği şey “seni hemen doğuma alabilirim”o kadar kötü olmuştm ki ağlamaktan harap oldum sonra serumlarla 1 hafta idare ettk ve doktor ultrasonda bebeğin artk gelişmediğini almamız gerektiğini söyledi.benim korkum cok kucuk olması ve kuvoze girmesiydi bütün hafta ağladm🤦♂️Doğumum beklediğimden kolay geçti başımdaki hemşire sağolsun çok güzel ilgilendi spinal iğnesi iki defa vuruldu ama hiç acımadı sinek ısırığı gibiydi çekiştirme falanda oyle cok aşırı hissetmedim bebeğim 2150 gram 43 cm olarak dünyaya geldi çok küçük ama sağlıklı çok şükür bi kaç saat gözetim altında tuturulup yanıma verildi.şimdi ikimizde iyiyiz ben ameliyattan çok korkan biri olarak gerçekten korkulacak hiç bişey yokmuş dedim.bu sabırlı yolun ardından kızıma kavustm cok sukur allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Bu arada sütüm hala gelmedi kızlar herşeyi denedim rezene helva sıcak duş başka ne önerirsiniz ?