Buycuy_ seni öne secde eder gibi baya eğiyorlar kalca üzerine biraz vuruyorlar sonra omiriligin içine ilac enjekte edip igneyi çıkarıyorlar seni yatırıp ayaklarını dokunup soruyorlar hissediyormusun diye masada biraz midem bulaniyor kusacak gibi oluyorsun ben kusmadım tabak koydular ceneme bi kolunda serum diger tarafta tansiyon aleti surekli çalışıyor başında anestezi doktoru bekliyor hemsirede diger tarafinda biraz sallaniyorsun masada cocuk cikarirken buyuk ihtimalle sonra bi aci duydum bağırdım doktoruma napiyonuz diye bisi demedi bebegi gördüm 5 dakika cikti kizim ben 45 dakka kaldim dikislerle ugrasildi odaya geldigim his yoktu
Cok üşüdüm babam elimi tuttu ısıttı sonra narkozun etkisi gecmeye basladi ağlamaya basladim canim aciyor diye esim hemsire cagirdi igne yaptılar gecti belden altini hareket ettiremedim baya annemler goguseme kendileri tutul emzirdi ameliyat 4 saat sonra kahve kayisi meyve suyu ictim sonra ilk kalkış cok zor oldu nefesim kesildi konuşmadım hemn yerime birakin dedim sonra sonra acım hafiflemeye basladi yatmadim oturarak emzirdim eve geldim yatmadim zaten yatmak bela agri oluyor baya sol tarafa yatamadim sagim agridi ama atlattim baş ağrısı kalmadi 1,2 gun vardı belimde ağrım kalmadi sadece delikten soğuk yiyor gibi oldum 3 ay sonra gecti.gitti