EsraAykzdemir Slm kızlar. Ben 36. Haftamdayım bu zamana kadar sezaryen kesin olduğu için hiç vajinal muayene olmadım. Son kontrolde muayene yapıyorlar mı? Daha önce sezaryen olanlar bilgilendirirse sevinirim
Seda42 EsraAykzdemir canım 36 haftada nst sancim çıktı kızım ters olduğu halde doktor açılman var mı diye muayene etti
Alperbaby EsraAykzdemir bende sezeryan olucam canım 37 +3 günlük hamileyim. Kimi doktor bakıyor nst de sanci filan çıkınca. Kimisi bakmıyor. O yüzden ben her kontrole gitmeden bir gün önce komple tüy temizliği yapıp gidiyorum ne olucak belli değil diye. Her an doğum bile olabilir nstde sanci çıkınca. Bence sende tedbirli git
Elif4334 EsraAykzdemir asla bakmaz diye bi kanun yok bakalbilir çünkü sancı çıkarsa açılman olabilir açılmanın ilerleyip ilermediğine falan bakıyorlar
Cansummm Bence sezeryan Doğuma vajinal muayene ye gerek yok çünkü siz haftalarda açıklık var mı diye bakılıyor normal doğum için ama sizin sezeryan olacağı için vajinanızı kontrol etmelerine gerek yok bence.
EsraAykzdemir Alperbaby bu kontrollerin sıklığı yüzünden ağda olayına hiç giremedim zaten. Yine tedbirli gidicem mecbur
Arven Erken Doğum gibi belirtileriniz olursa planlanmış seZeryandan önce yada bir sağlık sorunu yaşarsanız alttan muayene yapabilir ama sezeryan planlanan tarihe kadar sıkıntınız olmazsa bakmaz