Tuba77tuba77 Bizde bebegimizin sansına katıldık bakalım ins herkes diledigi gibi olur rabbim herkesin gönlüne göre versin ins ❤️😍
merviska_lina HappyMom Hayatım da bana amorti bile vurmamıştır . Instagramda katılmadığım çekiliş kalmadı hiç birşey çıkmaz bana 🤣 Oğlumun şansına deniyorum bende 😂
Annemmm2 HappyMom Bu zamana kadar girdiğim hiç bir cekiliş cıkmadı, oğlumun şansına cıkar insallah diyelim 😊❣️❣️❣️
[silindi] Son gün bugün katılım icin 🌸ilk gün katıldım ama insan merak edip sürekli bakıyor sabırsızlıkla bekliyorum sonucu 🌸 kazananlardan biri olmak umuduyla 🧡
Sltnzlm HappyMom ben iki ay önce Doğum yaptım ama hala kullanıyorum uygulamayı Doğum yapanları da kapsıyormu çekiliş
NaimeYilmaz Çekilişimiz bu gece sona eriyor. Uygun başvuruları ayıklamamız ve çekilişi yapmamız bir kaç gün sürecektir. Buradan bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. 🤗
Bebegimannesi Açıklandığı zaman haberleselim ve maillerimize bakalım haberdar olalım hep birlikte 3 gün geçince sıradaki yedek kişilere geçiyor siramiz ona göre...