GamzeveMinik HappyMom hayret oysaki linç tayfadan, çekiliş haramdır vs vs gibi bir atılım beklerdim 😂 çok şaşırttınız beni 😂😂 @HappyMom teşekkür ederiz düşünceli adminlerimize , umarım gerçekten ihtiyacı olana gider 🙏🏻🙏🏻
Belirsiz HappyMom henüz anne değilim ama belki anneyimdir belli değil daha ama çok şey öğrendim bu uygulama sayesinde ❤️ Altın kalpli adminlere teşekkür ediyorum yürekten 🙏🧜♀️🧚♀️🤗
Minikbebek2020 Caglaaaa saygı duymak lazım ama savunduğunuz cümlelerinizede benim uydurduğum bişey değil demenizde tereddüt artık kim uydurduysa saygı duymak lazım ben de size demişyimki katılmıyorum hâlâda bu fikirdeyim 😉
NaimeYilmaz Esrayy çekilişe katıldığınız adres ile bize maıl atmanız gerekiyor. Kullanıcı adınızı da yazarsanız hesabınızda kullandığınız adresi, asıl kullandığınız bize maıl atacağınız adres ile değiştirelim.
-deniz- NaimeYilmaz hangi maille kayıt olduğumu hatırlamıyorum giriş yaparken. Üye olup olmadığımızı nerden öğrenebiliriz?
NaimeYilmaz -deniz- kullanıcı adı alınca üye olmuş oluyorsunuz. Hangi maili kullandığınızı öğrenmek için, sol üstteki 3 çizgi, adınıza tıklayarak ayarlara giriyorsunuz. E-posta değiştire tıklarsanız görüntüleyebilirsiniz. 🙏