Ysmn_11 Reglime son beş gün var ve normal test yaptım negatif yarın erken gebelik testi yapsam doğru sonuç verir mi bilgisi olan var mı ?
Ftszgn Ben vajinada mantar nedeni ile doktor a randevu aldim rabdevu gunu de tam adetimin baslayacagi gune denk geldi,hamile olup olmadığından emin olalim ondan sonra ilacyazayim dedi hamile ciktim🤭 suan 7 bucuk aylığım. Kan tahlili net sonuc veriyor
Ysmn_11 Ftszgn teskskur ederim herkese ama hiç bir belirti yok yine de merak ediyorum :/ sizde de hiç belirti olmadı galiba dimi
Ftszgn Ysmn_11 hic olmadi canım, mide bulantısi bu zamana kadar olmadi hiç ,yeni evlendim 2nci gun kalmışım ,tam yumurtlama dönemime denk geldiydi hatta ilişkiden sonra bacaklarimi havaya dikmiştim hi muddet oyle durdum hamile olayim die
04052016mh Ysmn_11 vala 10 gün önce anlamıştım hissetmiştim aslında ve göğüslerimde de aşırı bir hassasiyet vardı ama el vuramıyordum ve taş gibiydi iç çamaşırsız gezemiyordum ve annemin dediği birşey yapmıştım tuttuğunu düşünüyordum ☺️ Eşim yoktur gidiyoruz falan dedi ama 47 çıktı şuan 12 haftalık çok şükür 🙏🏽
Myasminn Ysmn_11 adetim 2gün geçtiği halde bile 8dk sonra sonuç verdi canım bence 2gün daha bekle inşallah bebişin seninledir 😍
Myasminn Miray61 sarı akıntı kasık ağrısı çok susama sık idrara çıkma sorunları yaşadım canım en büyük belirtimde her adetten önce sivilcelenirdim o ay 1tane bile sivilcem çıkmamıştı ☺️