beyzaD isinizde normal seyrinde çalışırken, hamile kalıpta aşırı yorgun olan var mı? sırt, bel , karın ağrısı.
Tlysfk beyzaD son bir haftadır benimde öyle önceden değildi ama psikolojik mi fiziksel mi bilemedim. İzne ayrılıcam artık bende😖
Fdm beyzaD merdivenleri çıkarken nefes nefese kalıyorum. Öğretmenim 3 cümle kursam arka arkaya tıkanıyorum. Daha 28 haftalık. 37yi görürürm diyordum ama zor gibi
beyzaD senemyavas kasıkta olan ağrılarım artınca korkuyorum , ayakta dikilmekten oldugunu düşünüyorum
beyzaD Tlysfk bende dedim psikolojiktir gecer diye ama bazen dayanilmaz hal alıyor bu nedenlede isi bırakıyorum ocak 1 de
Utayturku Benim bütün kemiklerin ağrıyor artık akşam 10 da uyuyakalıyorum sabah 8 de uyanamıyorum. Sürekli bel ağrısı masa başında çalışıyorum bide. Çok yorucu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tlysfk beyzaD kaç haftalıksınız bende bgn bırakacaktım da doktorum ikna etti bende 2 Ocak da bırakacağım 33haftam da
beyzaD Fdm bende dayanırım demistim en azindan koca göbeğim çıkana kadar ama yok sızım sızım sızlıyorum.
Gul21 Fdm bende köyde öğretmenim 26 hafta ara tatil olsun da gitmek istemiyorum artık çok zorlaniyorum 5 buçukta kalkıyorum köy çok soguk
gzmuygn Fdm 🤦🏼♀️ bendede aynı o nefes darlığı boğazımı biri sıkıyor sanki hıkk diye kalıyorum.Çok zor öğretmenlikte valla ayağa kalkmadan bir şeyler yapmaya çalışıyorum akıllı tahta var allahtan.Klavye bağladım öyle yazıyorım.Hem ayakta anlat hem konuş hem yaz olmadı.Full 30 saat giriyorum birde 😓 Ölüyorum anlasana modundayım.Okul değişicem az dersli bir okula inşallah 🙏
Emineyavuz_53 beyzaD şükür biz 33. De bugün çıktık izne .. çok zordu ya git esi masa başında sürekli PC ye bakmak . Anlayışsız iş arkadaşları ıyy allahım böyle insanlardan uzak etsin .