Meliha_nur Kızlar 33 haftalık hamileyim kötü olaylar yaşadım sitres sıkıntı 2 gündür çok fenayım şimdi baş agrım ve kadınlarımda agrım var tansiyonum 12 7 sürekli bebeğinin hareketlerini hissetmiyorum ne yapayım
AyseAyseAyse Meliha_nur Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz canım. İçini ferah tut. Ama için rahat etsin doktoruna görün
Mrv_ycgl Meliha_nur yarin oglene kadar acik oluyosa sağlık ocağına git kalp atışını dinle. Korkma bişey yoktur inşallah tatlı biseyler ye soluna uzan bakalım soğuk süt ic tepki verir
damlac Meliha_nur canım özeller bakmıyor demişsin ama özellerin aciline gitsen bakarlar herhalde ya da herhangi bir hastanenin aciline git
Meliha_nur AyseAyseAyse fakültede doktor yarın tatil karnım çok sert oynamiyo ben ne yapcam bilmiyorum
AyseAyseAyse Meliha_nur düşünüp durmak daha kötü canım. Yaşadığın yerde kadın doğum hastanesi falan yok mu. Varsa bi oranın aciline gidebilirsin. Normal acillerde ultrasonla bakarlar mı bilmiyorum. Ama kafana taksan kendini üzceksin bi git acile falan öyle düşünüyorsan. İçini ferah tut ama o bebek eğer seninse seninle kalır merak etme. Allah büyük
3yavruannesi Meliha_nur vıkolata yiyip uzanın karnınız sert olmayacak sekılde dokunun hareket eder oda stresten gerılmıs toplanmıştır bas agrınız ıcınde karanlık odada sessizce uzanın baya ıyı gelıyor
Meliha_nur AyseAyseAyse hastane varda ben gitmek istemiyorum özeller bakmıyo devlet hiç birşey bilmiyo tek fakülte var oda yarış ister bu saatte
Emineek Meliha_nur tatlı birşeyler ye su iç uzan dinlen Ve karnını olsa sana tepki verecektir. Yine de olmazsa Ozel acile gidersen dr.un olmasa bile bakıyorlar ben acil bir durum için gittiğimde bakmışlardı. Icini ferah tut.
Meliha_nur 3yavruannesi deneyim canım hiç birşey yiyesim yok bir kaç lokma aldım arada karnım çok sert 😔 öneriniz varsa yazın kızlar başka herşeye raziyim 😔
3yavruannesi Meliha_nur yemedıgın ıcın kan sekerı dusuyo dur tatlı bıseler ye mutlaka stres yaptıgı neyse dusunme cok bebegın den ve senden degerlı degıl hıc bısey uzanmak cok ıyı gelecek ıns
Meliha_nur EcrinveSelim yok hareket karnım çok sert sürekli ritmik olarak yarim saat suruyo rahat ufacık dışardan bile belli olmuyo vuruyo gibi degisik birsey