Esraabrklu 20 gunluk bebeğim var bugün hafif kızarmiştı bacak aralari .kullananlar varsa hangi pişik kremi iyi gelir acaba ?? Bi öneriniz varmı
Elif4334 Esraabrklu bepanthol kullanıyoruz çook memnunum tavsiye ederim canım her bez değiltirirken kullanıyorum ince tabaka halinde bi problem yaşamadık şükür 32 günlüğüz bizde
Bgmbgm Esraabrklu sudococrem al cnm kesinlikle memnun kalırsın ben hiç sudococrem kullanan ve pişik olan popo görmedim 🤗
Demir Trosyd adında bir pişik kreminin çok çook iyi olduğunu duymuştum,daha hamile kalmadan telefonuma kaydettim lazım olur diye.Şiddetle tavsiyeydi sizde bir deneyin isterseniz.
B8use Bende mustela aldim ama ilk olarak en dogal olan kantaron yagi kullanacagim pamuğu batırıp popoya sürüyorsun kendimiz yapıyoruz hakiki zeytinyağı ile bence bi zeytin yağı felan sur dene
Minnaqui Henüz doğum yapmadım öncelikle onu belirteyim ama oğlum için bübchen pişik kremi aldım. Annem de senin zamanında bünchen mi vardı be kızım arkonun tüp kremlerinden kullandım pişik falan olmadın dedi ve ondan da aldım deneyip göreceğiz bakalım ☺
Canan07 Esraabrklu ben hep.kizimda hametan kullandim bi surmemde geciyordu cok memnum kaldim tavsiye ederim
Clover Canan07 hametan kullanmayın doktor benim icin vermisti 10 gunden fazla kullanma deride incelme yapıyormus.doktor kontrolundr kullanilmasi gereken bir krem
Canan07 Clover doktor verdigi icin kullaniyordum kizim oyle sık pisik olmuyordu arada sırada bi oda cok iyi geliyordu