Byzrmdn Karina bastirilmasi gereklimi herkese yapilan birsey midir ben cok korkuyorum can acitiyor mu ?
Gamzemre6161 Byzrmdn rahiminizin toplu olup olmadığına bakıyorlar rahim gevşek olursa kanarsınız. Karına bastırma yani kanama kontrolü normalde olsa sezeryan da olsa yapılması gerekli.
Rahime4153 Byzrmdn bende merak ediyorum. Bunu etrafımda yengemin ilk doğumunda bastırdılar çok bağırmıştı 😖ikinci doğumunda bastırmadılar teyzemin doğumundada bastırmadılr 🧐 doktorla alakalımı kişiden kişiyemi değişiyo acaba🧐
Vnsgb Byzrmdn banada bastırdılar öyle aman aman çığırtıcak bi acı değil valla sadece dikişlerim biraz acıdı patlatıcaksınız dedim oda kontrol bizde korkmayın dedi o kadar 😌
Byzrmdn Gamzemre6161 herkes cok acidigindan dayanilmadigindan bahsediyor ,can yakan birsey midir peki ? Oyle ise yanimda ailemin kalmasini istemem cikartmalimiyim
Gamzemre6161 Byzrmdn kimsenin yanında olmaması daha iyi canım hemde abartıldığı kadar yok sadece 5 saniyelik birşey dakikalarca bastırılmıyor
Njlaa 10-15 saniyelik birşey kesi olduğu için tabiki acıyacaktır ama ama uzun uzun bastırılacak birşey değil