ebruaktas Kızlar 32. haftada bebeğinizin kilosu me kadardı ? Ve ne kilo aldırır bebeğim zayıfmış haftasına göre
Akyuz61 ebruaktas 31 haftalıkken 1500’dü. Bizimkide biraz zayıf 😒 şuan 37+3üz 2550gr dedi dün doktorumuz boyuda 48cm
Nilay35 ebruaktas cnm zaten.kesin ve net kilosu olmayabiliyor 200 300 gram oynayabiliyor ultrasyon cihazinda bnde 32+0dayken 1630du cnm doktor ii dedi
Deletedmom00260 ebruaktas 31. Haftada kilosu 2130 idi boyu 44 cm idi 33+1 olduk şu an ne kadar oldu bilmiyorum
Seymaensar ebruaktas üzülme cnm ben gece yatarken süt içiyorum muz yiyorum dene bak çok ii geliyo bebege
Akyuz61 ebruaktas bende onun için uğraşıyorum inşallah 3 kiloyu görürüz 🙏💙🥰 İnşallah sizin bebeğinizde aradaki farkı kapatır sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Akyuz61 Esrasaglik Bizim 28.haftadan beri zayıf bir bebek olduğunu söylüyor doktorumuz. Minyon zayıf bebek olucak o yüzden kilosu bu şekilde dedi. Allaha şükür gelişiminde vs. herhangi bir problemi yok. Aradaki farkı kapatamadık 🤷🏻♀️
Ipek86 ebruaktas ama doktor demiyormu yani, bu olaylar birazda genetige bakiyor, atiyorum sen yada esin zayifsaniz olabilir zaten minyondur bebisde.. Ama bebegi güclendiren kesinlikle haslanmis yumurta, süt, yogurt, peynir gibi proteinli ürünler