SnmTt Nurcan290 bu neresiymiş anlaşılmıyor hiç. Bazı doktorlar böyle saçma sapan fotolar veriyo bende gıcık oluyorum kendi doktorum iyi allahtan yüzünü yakalamaya çalışıyor hep☺️ O haftalarda bizim net fotolarımız vardı tamamen doktorla alakalı bi durum 🤔
Samurayy Nurcan290 bacak arasi resmi vermis sna canm kiz bebek yabi doktor bisey demedimi cinaiyeti hakkinda
Mervee58 Selinglr yo hayır doktorum verdi bi kaç tane çekiyo hatta dünde kontrolum vardı 3 tane verdi siyah olanlar hariç
Deletedmom133 Nurcan290 kafası kalça kisimi bacakları bazen böyle parca parca olabiliyor ayrı ayrı çekmiştir doktor
Nehir66 Nurcan290 hiç belli olmuyor canım malesef benim doktorumda özel hep orda kontrollerim oluyor renkli ve 4 boyutlu verdi hep fotoğraf şeklinde bide 🤔bu doktor niye böyle vermiş 🤔
Nurcan290 @Naaagihannnn yaa bende ayrıntılı ultrason girmek istiyorum demek girsem sizin gibi olurum sabırsızım çünkü bende 😇 amin canım inşallah inşallah
Nurcan290 @Seyma_Eren evet canım doktor da kız dedi ama anlamayınca o anda acele davranınca güvenendesin ama burda da herkes kız dedi 😇
Hayraz Nurcan290 evet kız benim 11 hafta içindeyim hastanede resmi verdi bebek vardı akşam baktık bebek yok olmus şaşırdık tuhaf gölgeler falan 20 haftadan sonra daha net olur dediler de bakalım