Munilice Kızlar merhaba, 30. Haftamızdayız ve deli gibi kalınıyorum. Karın, basen, kol ve sırt kısmımda inanılmaz kaşıntı var. Balına gelen var mı?
Suheyla19A Munilice benimde 23.haftadan beri cok siddetli degil ama ara sira karnim kasiniyo suan 26 haftaligiz asla kasimiyorum kasinsada direk yag krem nemlendirmeye calisiyom ama senin vucudun her yeriyse dikkat et alerjik olabiliyomus gebelikte doktora gorunebilirsin cnm gecmjs olsun
Hamis_ Munilice bugün tahlil sonuçlarımı gösterdim doktora karaciğer enzimlerim yüksek çıktı oda direk kaşıntın var mı diye sordu , bi baktır belki oda yapıyordur. Benimde arada göbeğim kaşınıyor 18+3 teyim şuan
Lindam Munilice karaciğer kolastazı diye bi sıkıntı çıkıyor gebelikte. Umarım değildir çünkü Doğuma kadar çekmek sorunda kalırsınız. Gidip bi karaciğer enzimlerinize baktırın derim
Munilice Çok teşekkür ederim. Evet ben de her kaşıntımda bebek yağı ve çatlak kremi sürüyorum ama bu aralar fayda etmiyor 😣
Munilice Lindam ay İnşaAllah değildir. 🙄 Eskiden hiç yoktu ya hu böyle şeyler. Her şey bize mi denk geldi 😑 bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim 🌸
Lindam Munilice Maalesef neler neler türedi. Gebelik şekeri de yokmuş eskiden ama şimdi çöpü kişide çıkıyor. Sizinkinin aynısı komşumun başına geldi ne yaptıysa geçmedi ta ki doğurana kadar. İhmal etme sor bakalım canım soğuk duş ve sirkeli su iyi gelirdi ona ama bu soğukta sopuk duş be kadar mantıklı bilemem
Munilice Lindam kaşıntıdan canım öyle yanıyor ki havanın soğukluğu bile engel değil sanırım sopuk duşa. Yeter ki biraz geçsin. Zaten yarına randevu aldım bakalım İnşaAllah bir çözüm yolu bulunur 😑