Pureloveee Sedahmettt ben kullandım canım idrar yolu enfeksiyonunda doktorum önerdi kaşıntın geçince bırak dedi
Hatice_mustafa Sedahmettt Ben kullandım canim enfeksiyona bağlı kasintim vardı 3 gün gibi kısa bir süre kullandım çok iyi bir krem .
Hatice_mustafa Sedahmettt Ben kullandım canim enfeksiyona bağlı kasintim vardı 3 gün gibi kısa bir süre kullandım çok iyi bir krem .
Sedahmettt Pureloveee bende kullanıyorum da bugun sarı akıntım çok geldi gibi oldu korktum krem ters etki mi yapıyor diye 🧐
Sedahmettt Selcannaz benım 1 aydır yanmam var su iç deyip duruyor herkes 5 litre de içsen geçmiyordu dün sürdüm bu kremi azaldı yanmam bugun de sürdüm daha iyiyim merak ettim krem den mi acaba diye
Selcannaz Sedahmettt ben hamile olmadan önce kullanmıştım çok iyidi ama hamike kaldıktan sonra bilmiyorum. Yeni kaşıntım başladı afedersn içine kadar çok kötü durum ya 🤦🏻♀️ Çok hafifte sancım oluyor saniyelik alttan doktora gitcem ins hemen sonuclarım çıkar
PnrGg Sedahmettt ewet kullanabiliyorsun hatta ben şu an bebeğime bile kullanıyorum pişik oldu travazol ve pişik kremini karıştırıp kullanıyorum