Kızlar dün kontrol için hastaneye gittim benim bu 3. Gebeliğim 2.gebeliğim preaklamsi sebebiyle 36.haftada olmuştu bundada tansiyon sorunum var işte ben dün gittim makinayla 160/105 çıktı tansiyonum sonra bide manuelle ölçelim dediler ondada 150/100 çıktı tabi korktular direk doktoruna göster dediler bende gösterdim tabi bana soruyorlar iyimisin başın dönmüyormu dedim yok iyiyim nst çektir hiç bekleme direk gel dedi neyse gittim nstye bağladılar hemşire gelip gidip diyor iyimisin ağrın varmı dedim yoo gayet iyiyim ama benim sanci 87 94 falan düzenli düzenli seyir ediyor sen hic bekleme direk doktora göster bunu dedim gösterdim anam dedi sen gidiyorsun doğuma yatışını yapıyoruz dedim ben iyiyim ne ağrı ne sancı hiçbişey hissetmiyorum dedi kapıda bekle görevli seni doğumhaneye çıkarıcak çıktım dışarı başladım ağlamaya bebeğim daha küçük doğarsa küveze girer sonra bana bi geldiler çıktım hastaneden eve geldim 😂😂 baktim bi saat sonra ariyorlar nerdesiniz hastanede sizi arıyoruz ya dedim ben iyiyim kötü olursam gelirim yok illa gelin imza atin ozaman gittim kaçak nerdesin falan imza attim tüm riskleri göze aliyorum yatışı ve doğumu kabul etmiyorum diye ama gerçekten iyiyim hafif kasilmalarim var ama bu çok normal zaten bakalim SAT A göre son 35 sezeryan olacağım için 2 hafta önce olucak daha 20 günümüz var kalabildiği kadar kalsin karnımda sancim tekrar ederse giderim acile çokmu zor 😂🤷🏽♀️