Dilarataskent Kızlar 2 aydır konak geçmedi doktor alerjik gibi duruyor dedi bebeğim 4 aylık sadece ön tarafında var yağ sürüp banyo yaptırıyorum ama geçmedi hiç ne yapmak lazım ?
EbruIrmakAhmet Dilarataskent kuzum zeytinyağı sür çok güzel kabartıyo sonra yavaş yavaş tara gidiyo hepsi bi dahada olmamıştı bizde
Balkizinanesi Dilarataskent canım.benim oğlumda da vardı hakiki zeytin yağı sür 10 dakika bekle ince dişli tarakla tersi yönüne yavaşça tara tertemiz oluyo yani bem aylarca geçsin diye bekledim 10 dakika da gitti
Eren1merve Dilarataskent yağın içine karbonat koy ıkısını ıyıce yogunlastr sür 2 saat beklet tara yıka
annee27 Aynen oyle arkadaslar hakli zeytingina taragin ucunu batir tersine duzune tara biraz yumusasin ozaman bikac gunde kalmiyor😊
Alya123 Dilarataskent canın saf zeytinyağına biraz karbonat koyup karıştırıyorsun Konak olan yerlere masaj yapıp 30 dakika falan bekletiyorsun ve tersine doğru tarıyorsun sonra bir güzel banyo yaptır özellikle güzel durula şampuanı az dök bidaha olmaz 🤗 durulayamamaktan kaynaklanıyormuş
Kardelen92 Dilarataskent benim bebekliğimde bende de vardı annem kafama zeytinyağı ve karbonat sürer geçermiş yıkayınca
Sibel2344 Dilarataskent zeytinyağıyla banyodan once guzelce masaj yapin bi sure bekleyin tatagiylela.temizleyin ayni sekilde banyosundan sonra da tarağı kullanabilirsiniz tekrar
Kardelen92 Dilarataskent önce yağı sürüp hemen üzerine karbonatı sürüyor bolca yıkayıp ince tarakla tarıyorsun benim genetikmiş hala ara sıra oluyor bebeklikten beri bu yöntem çok etkili
Sevda1423 Dilarataskent biz dr götürmüştük kzıımda da uzamışdı traş etti kafasını dr onları cıkarmadıkca gidmez dedi sonra düzeldi hemen yap besliyor asla sürmemen laxımdı dedi bana ben hep yap sürdüm daha kötü olmuştu
Serpilsaltikalp Dilarataskent zeytinyağı sürün. En az 1 saat bekleyin. Sonra banyo. Banyoda da hafif hafif tararsanız hepsi geçiyor. Oğlumda 2 yaşına kadar geçmedi. Doktorumuz zeytinyağı dedi. 2 defa yaptım. Hemen geçti