Gulenyuz82 Kızlar yenidoğan 3 haftalık bebeğim var aşırı gazlı rezene içiyorum bol bol ama faydası yok gibi çatlıyor ağlamaktan sadece emzriyorum gazı ne keser yardımcı olırmusunuz
Deletedmom317 Gulenyuz82 yemeklerine kimyon kat sütünden bebeğine geçer çok rahatlar. Hatta kimyonlu çay tarifi araştır mutlaka derim. Ablam çok övüyordu bebek rahat ediyormuş
Gamzenur60 Gulenyuz82 kolik bebek olabilir sebepsiz olabilir. Gaz için masaj yapın karnına hafif hafif bastırarak aşağı doğru.
sevval55 Gulenyuz82 kendi yediğine içtiğine dikkat et gaz yapan şeyleri abartı yeme mercimek vb. Kimyon kat hepsine. Gaz damlaları var onlarıda dene
Angelllll Gulenyuz82 canım kiraz çekirdeği al e bebeklerde satılıyor çok pahalı bişeyde değil ısıtıp karnına veya ayaklarına koyunca iyi geliyormuş
Nehirkaya25 Gulenyuz82 bi çay bardagi socak suya cay kasiginin ucuyla kimyon at 5 dk demlensin ic sütünden bebege gecer gazi alir henuz kucuk oldugu icin bebege verilir mi bilmiyorum
Yrnkrm Gulenyuz82 bebeğin vücuduna saf zeytinyağı ile masaj yapın ve ayağının altına nane yağı sürün aktarlarda var ama önce az bir sürün alerji yapıyormu ona bakın