Tugcem92 magazalarda avm girişlerinde xrayli kapılardan geçmek sakıncalı mı? Ben çok fazla gidiyorum ama?
Asliasli_ Tugcem92 neden geçiyorsun ki ben yanından dolaşıyorum güvenlik zaten anlıyor birşey de demez
Milan Tugcem92 zeten geçmek zorunlu değil hamile olmasan bile geçmeme hakkın var. Bende güvenlikli bir yerde çalışıyorum çok araştırmıştım ilk zamanlar. Zararlı olmadığını söyleyen uzmanlar da azımsanamayacak kadar var yani. Ama riskle atmamak gerek tabi
Tugcem92 Asliasli_ ben 6 aylık hamileyim ama hiç belli olmuyor, geçerken açıklama mı yapmalıyım ben de geçmek istemiyorum hiç içime sinmiyor..
Tugcem92 juliet ne demeliyim geçerken? Her defasında hamileyim demek rahatsız edici biraz. Ben 6 aylığım ama hiç belli olmuyor
Melike3777 Tugcem92 kuzum ben 12+4 yım hiç kapıdan geçmedim hep yandan geçtim hiçte sormadı bende söylemedim benim göbeğim birazcık belli sanırım ondan 🤷♀️☺️
juliet Tugcem92 direk yan taraftan geçin onlar anlar bişey sormaz zaten. Ayrıca insanlara açıklama yapmak sizin sağlınızdan daha önemli değil boşverin siz kendinizi düşünün
Hlal Tugcem92 sorun olmusmudur bilmiyorm ama bundan sonra geçme canm yandan dolas güvenlikler anlarlar zaten bundan snra dikkat et 🙄 ki oldu ki bişey dediler hamile.hamile ordan geçecek değilim keyfinden gecmiyorm dersn 😁😁😁 ama demzler bişi meslektaşlarım,😁
Hlal Güvenlik hamileye neden burdan gecmedn diyemez zaten bidaha geçme sende canm radyasyonlu kapılardan 👀
07052019 Tugcem92 x ray cihazlarındaki sadece metal dedektörü, doktoruma da sordum bi zararı yok. Zararı olan çantaları içinden geçirdikleri cihazlar. Onlarda radyasyon var. Yani kapılardan geçmenizde bir sakınca yok, doktorunuza da sorabilirsiniz.
Balimm @Tugcem92 her defasında hamileyim de yandan geç bunda rahatsız olacak bir durum yok bnce riske atmaktansa soyleyin
Sherylady Tugcem92 Onlar metal dedektörü xray cihazı değil. O yüzden geçebilirsiniz. Hava limanında size avmlerdeki gibi opsiyon tanımazlar mesela. Çanta koyulan şeydir x ray cihazı zararlı olan odur 😊