hilalaykaba35 Merhaba anneler kalp çok hızlı atınca kız bebek yani 140 üzeri biraz daha yavaş atınca yani 140 altı erkek bebek mi oluyor sizlerin bebeğinin kalp atışı kaç ve cinsiyetini biliyorsanız yazar mısınız😍
inancin_annesi hilalaykaba35 kalp atışına göre belli olmaz bence ya :) bende bugun duydum ama söylemedi kaç attıgını ama cok hızlıydı o sesi duyunca benim kalpte hızlandı🥰🥰🥰🥰
zntrkn hilalaykaba35 canım bence o hiç belli olmuyor 😂 benim kalp atışını bırak bütün teorilere göre kızdı 😂 sonra 15. Haftada bir baktık erkek 😂
hilalaykaba35 inancin_annesi Aaa hadi ya kıyamam allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Bazıları öyle kalp atışına göre de belli oluyor diyor bir sormak istedim ☺️Aslında sorunca söylemesi gerek doktorun ben her seferinde soruyorum🙊😂
inancin_annesi hilalaykaba35 ben o heyecanla soramadım 😂 ama hızlıydı yavrucagım ne savaş veriyorsa içerde 🙈😊😊😊😊
hilalaykaba35 inancin_annesi Minnoş evet bizden daha hızlı atıyor kalpleri bizim 142 146 arasıydı en son kalp atışı☺️
hilalaykaba35 zntrkn Evet ya bazen de o şekilde çıkabiliyor tabi benden hep kız hissettim ama sağlıklı ve hayırlısı olsun tabi ki☺️😇
hilalaykaba35 Dilayozy Geçen hafta üç kere gittim doktora ikisinde doktor söylemedi net göremediğini söyledi bir kere de bebişim göstermedi sırtını döndü☺️