emineserkan2020 Kızlar 5+5 haftalık hanileyim bulantılarım başladı sanki sabahları aç karnına çok bulanıyor bugün ilk defa kustum sarı öd çıktı benim gibi olan var mı ??nasıl gidiyor nasıl çözüm buluyorsunuz ??
Btln emineserkan2020 benim de 6.haftada başlamıştı, haşlanmış patates, kraker , ayva ve bol su ile hafifliyordu. Bir de kızarmıs ekmek yağsız tuzsuz makarna yiyebiliyordum. Allah yardımcın olsun canım zor dönemler 16.haftada geçti benim. Şimdi 33+5 🎉
minnakfasulyecim emineserkan2020 Çubuk krakere bağımlı yaşıyordum o zamanlar kalkmadan ağzıma atardım sonra kalkardım😂 Sarı ya da yeşil çıkarman doğal safranı çıkarıyorsun aç olduğun için canım. İnşallah tez zamanda geçer şuan 10+4 günlüğüm yavas yavas hafifledi çubuk kraker yemiyorum en azından ondan da soğuduk çünkü 😊 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Efulli Canım benimde bi kaç güne kadar çok kötüydüm gaviscon ve prilam kullanıyorum Allah’a çok şükür şuan daha iyiyim
Efulli emineserkan2020 doktor verdi canım kendisi de hamile ve ben bu durumdan hastanelik bile oldum ama çok iyi geldi ilaçlar
Gul-21 BENde çok cekiyorum bulantıdan ne halim var ne mecalim evimden tiksindim 10 haftama girdim bugün hemen geçsin istiyorum