Bnbalik 38 haftalığım yarın ağda yapmayı düşünüyorum ama kuaförde sizce uygun mu yapmalı mıyım yapan var mı bi sorun teşkil eder mi acaba ?!
edward Ergul_00 ben başından beri yapıyorum kızımda 39 haftalıkken doğum ettim oğlumda 31 haftalık bi sıkıntı yaşamadık
hellotuuba Bnbalik ben yaptırdım gideceğiniz kuaförünüz de önemli hiç acıtmadan canımı yakmadan halletti şükür , bir sorunum olmadı
hellotuuba Bnbalik tabiki kesinlikle hijyenik falan da olmalı hamileyiz sonuçta , gözünüzle görün bakın herşeye öyle yaptırın 😊
BirVeraAnnesi35 Bnbalik yap tabiki ben hamileliğimde hep yaptırdım ama temizliğine güvendiğin yerde yaptır üstelikte geciktirme derim ben doğuma yakın ağdaya gideyim dedim bekledim benim kız erken gelmek istedi rezil rüsva oldum o şekilde 😂
Bebek_uraz Bnbalik yaptır ama kullanılan ağda sürme şeyini sende kullanmasınlar yattığın yerdeki bezi de değiştirtir çünkü ben enfeksiyon kaptım hala daha devam ediyor
Starbebe Bnbalik benim de 13 günüm kaldı normalde de devamlı ağda yaptırıyordum şimdi yine ağda zamanım geldi bende tereddüt etmeye başladım ama yine de yaptıracam Doğumdan sonra da rahat etmek için normal istiyorum çünkü ben