yefeninannesi İlk gebeliğim de biraz erken hissetmiştim Sanki hissediyorum bu mümkün olabilir mi Değildir yok diyorum ama aynı his Gaz sancısı ile karıştırmıyorım tam rahmim de bebeğn olduğu tarafta
Yildizim yefeninannesi imkansız, gaz sancısı ile karıştırıyorsunuzdur. 8. Haftada daha yeni yeni kolları, bacakları kemikleşmeye başlıyor, elleri oluşmaya başlıyor. Bir fasulye daha o 🥰
Sermec yefeninannesi yok cnım o kadar da degıl yanı isterse 5. Gebelık olsun o haftada mümkünatı yok 😁
Fdm yefeninannesi hissettiğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Gerçek tekmeleri duyduğunuzda anlayacaksınız. O dönemdeki yalnızca psikolojik.
Minikmucizem_ yefeninannesi imkansiz tabikide 8 haftalik bebegi nasil hissedecksiniz. Daha kilosu bile yok organlari olusma asamasinda 😁 hissettiginiz sey kendi nabziniz
yefeninannesi Biliyorum çok küçük ama pıt pıt bişeyler patlıyor sanki tam rahmimin olduğu yerde Bende imkansız diye düşünüyordum ama ne bileyim insan Bi heyecanlanıyor 🙈
Asumann yefeninannesi kendi nabzınız o pıt pıt atan şey 😂 ilk gebelik olsa anlıycamda şaşırdım doğrusu