MelekBK Haftaya girdim. İki aydır bebeğim makat pozisyonda. Doktor düzelme ihtimali hâlâ var diyor. Ali İmran suresinin okunması bebeğin normal pozisyona gelmesini sağlıyor diye duymuştum. Bunu deneyen ya da başka bir önerisi olan var mı?
Omerasafinannesi MelekBK Canim ben 33 haftayi bitiriyorum hala makat pozisyonunda 36 ya kadar zamani var hatta 36 dan sonrada donebilirmis ama yeri daraldigi icin biraz zor olurmus senin daha vaktin var yani telas yapma bebiside uzme😊
FerhanSerkanEilmez MelekBK bende 30. Haftadayımmm doğum pozisyonuna geçmesi mi gerekiyo bu haftalarda 27. Haftada geçmemişti bişi demedi dr
MelekBK FerhanSerkanEilmez bilmiyorum ki 36ya kadar zamanı varmış ama iki aydır hiç yerinden oynamadı değişmeyecek diye korkuyorum ben de 😊
BeyzaGnaydn Canim bebegin donmesi icin bi kac egzersiz okumustum bi doktor sayfasinda. O egzersizler sayesinde bebegin alani genisliyor ve donebiliyormus. Bi bak derim.
MelekBK BeyzaGnaydn ben de doktora hoplayip ziplasam mı biraz dedim 😁 o kendi kararı nasıl isterse öyle gelecek dedi 😊
MelekBK MerveYildirim 36ya kadar dönme ihtimali var ama sonrasında biraz daha büyüdüğü için daha zor diye biliyorum. Hayırlısı artık 36yi bekleyelim bakalım 😊
Omerasafinannesi MelekBK Rahatlamaya calis gevse biraz bence sen birazcik korkuyosun sanki dogumdan ama merak etme Allah herseyi yoluna koyar😊
GlahBilgiliPelit MelekBK son Anda bile dönen bebekler bar cnm ki senin daha erken canını sıkma bunun için..