Sema_6161 Bende cocugun suyu fazlaymış birde onu takıyorum kafaya şeker cıkmadı allahtan bakalım hayılısı
Guni92 Sema_6161 o bende de fazlaydı sonra düzeldi bazen yediğimiz şeylere göre fazlalaşıyor hamur işi , tatlı yediğimizde fazla oluyor inanın hiç takılacak bir şey değil ❤️ Sıkmayın canınızı 🙏🏻
Guni92 Ne bileyim bende neye inanacağımı şaşırdım doktor da normalin bir tık altında dedi belki doğuma kadar uzar belki doğımdan sonra uzar 🤷🏻♀️ rabbim hayırlısını , sağlıklısını nasip etsin hepimize 🙏🏻
Hzr_7714 Kilolari kac acaba bebislerin arkadaslar benim de 27+6da 1179 du 29+0 da 1225 gram cikti. Ya kilo almamis yada yanlis olctu bilmiyorum kilo aldiracak herseyi yiyorum diyebilirim.
Sema_6161 Takılıyor insan ister istemez işte bol bol dua ediyorum ne yapılırki başka rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin inşallah şu mübarek günde
Sema_6161 Ben 29haftalıkken gitmiştem en son 1300demişti kilosuna yiri bir bebek dediler ama bilmiyorum yinede allah bilir
Hirakrp Sema_6161 sanırım size sadece bu kadar söylemişler benim kol ve bacak geriden geliyor diye cüce ya iskelet dispilazisi diyorlar kaç haftalıksınız siz benim ayrıntılıya girdiğimden beri böyle şu an 38haftalıgım
Guni92 Hirakrp Ben 28+6dayım 1300 gram 35 cm boy var biraz kısa dedi doktor işte ama kol ile ilgili bir şey demedi rabbim şifa versin hepsine
Melisbol Guni92 sizin boyunuz cokmu uzun anne ve baba olaraktan. Bncede uzar kisa bir cm boyutu degil