Mylittlebaby Merhaba hanımlar.eşimle aramda kan uyuşmazlığı var.ama ilk gebeliğim.28. Haftada mutlaka iğne yaptırmalı mıyım? Doğumdan sonra yaptırırsam çoçuğa her hangi bir problem oluşturur mu? Kan uyuşmazlığı olan hanımlardan cevap bekliyorum☺️
Prensesim2018 Mylittlebaby bende vardi ama dogumdan sonra 72 saat icinde yapiyorlarki birdahaki benege sorun olmasin diye hamileyken yapilmiyor diye biliyorum
Mervee58 Mylittlebaby benim ilk gebeliğim doktorum iğne yaptırmadı bana kanama olursa yapılacaktı doğumdan sonra yapılacakmış bende tereddüt etmiştim yapılması gerekiyor felan yazılmıştı burda 30+6 haftalık hamileyim
H_minsna Mylittlebaby Her ihtimale karşı yaptır bende hiç kanama vs bişey olmadı negatif cıktı testim ama yinede bebek için yaptırdım 28 haftada
Ptrckli Bizim de kan uyuşmazlığımuz var 28.haftadayım yarın doktorum tahlil yapacakmış ona göre aşı yapacakmış
Ptrckli Mylittlebaby evet ilk gebeliğim. Kanama vs olmadı şimdiye kadar çok şükür. Eğer testte Bi sıkıntı çıkmazsa aşı yapılmayacakmış. Doğumdan sonra tekrar bakılacakmış. Yalnız bunu uygulayan özel hastanedeki doktorum Devlet hastanesinde direk aşı olacaksın demişti 🤦♀️ ben kendi doktoruma göre devam ediyorum
Cansubasak Ben 28 de test yaptım negatif çıktı zaten ilk gebelikte çok fazla etkisi olan bir durum değil eğer kanama lekelenme gibi bir dorun yaşamadıysanız yaptırmanıza gerek yok ben de yaptırmadım doktor tavsiyesiyle doğumdan sonra bebek ile kan gruplarınız farklı olursa yapacağız dedi doktor ama ikinci gebelikte 28 de mutlaka yapılacak dedi
Hiler10 İlk gebeliğim canım benimde uyuşmazlık var ama doktorum bebeğin kan grubunu bilmiyoruz boş yere vücuduna ilaç vermeye gerek yok Doğumdan sonra bakıp uyguları dedi yani yaptırmadım bende
Mylittlebaby Saolun kızlar.Ben de kararsiz kaldim.doktorum ilk gebelikte şart degil dedi.ama bazilari yapsan iyi olur diyor .en iyisi kendi doktorumu dinlemem o zaman))
kayseri_1234 Mylittlebaby ilk gebelikte gebelik sırasında yapılmadı bana doğum sonrası 72 saat içinde yapıldı
kayseri_1234 İlk ve 2. Doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapıldı bana, 3. De gerek görülmedi, 4. Ye 28. Haftada gel dedi şimdi 28. Haftada gideceğim 21 haftalık şuan
kayseri_1234 Kanama mı kanama asla olmadı 4. Gebeliğim hiçbirinde olmadı kanama, ilk defa duydum kanama olayını hatta 🤔