Asellinannesi Kızlarr ayaklarımm cok agrıyo altları yanıyo sanki gün içinde hiç bısey yapmamama rağmenn sabahlarınn üstüne basamıyormm ağrıdan sizlerdede oluyomu yardım edın uyyamıyorum hiç🤦♀️
Bianne Asellinannesi Bnde de oluyo corap giyiyorsaniz corap giymeden deneyin usuturum dye korkuyorsaniz ya üstüne bisi örtün (dinlenirken) yda sıkmayan bisi giyin
tugbanne2020 Asellinannesi hareketsiz kaldığın için sabah ilk harekette zorlanıyorsun bendede oluyor aynısı aşırı rahatsız etmiyor ama olabildiğince yürümeye çalışıyorum gün içinde 33+5teyim hiç magnezyum kullanmadım
FlkNaz Bende aynı dertten muzdaribim magnezyum eksikliğinden oluyormuş doktorum ilaç verdi işe yaramadı ikiye çıkar dedi yine aynı her gece yatmadan önce eşim masaj yapar o şekilde anca uyuyabiliyorum sabahları da soğuk suya tutuyorum
FlkNaz Asellinannesi kendin yapmayı dene memlendiriciyle çok iyi geliyor yada ılık duş o kadar çok çektim ki master yaptım bu konuda 😁
Asellinannesi tugbanne2020 canımm ayagının agrısından hc bsey hıc bıyere gtmek istmıyosunki daha cok agryck dye bol bol dınlenmeye clısıyorum bnde