ayseguloks 3 kez kimyasal gebelik geçirdim kendi doktorum histeraskopi yapalım dedi ama herkes genetik bolumune git deyince araştırma Hastanesi’ne gittim ve orda durumu anlattım 5 haftalık oluyor düşüyordu bana tahlil falan yapılmasın iistedi ama birşeyi bil dedi bazen sebepsiz olabilir bu düşükler illa sebebi olcak die bir durum yok dedi neyse tıp fakültesine gittim sonra orda genetik bölümüne gittim eşime ve bana tahliller yapıldı pıhtılaşma testi trombofili paneli DNS hasari lakin hiç birşey çıkmadı kadın doğuma yönlendirdiler ulturason çekildi yine birşey cikmadi artık tek çare 2 ay sonra yani agustos ayında kendi doktoruma gidip histeraskopi yaptırmak aklımdaydı belki bı sorun varidir die ağustosun 17 sinde histeraskopibi oldum ondada hiç bir sorun çıkmadı rahim temiz kanallar açık perde miyom polip hiç birşey yok dedi bundan sonra bebek tutunsun die rahiem çizik attım dedi 2 ay oldu ve ben halen bekliyorum işte bebek olsun diye anlayacagin kafanı rahatt tut 2 kez hamile kalmışsın belki sebepsizdir benim 3 yavrum sebepsiz yere melek oldular cennet kavusurum insallh onlarla 😞