Ireml ayseguloks amin aminn tez zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah canım çok dua ediyorum ❣❣
Anneincili ayseguloks benmde iki kaybim var. 2. Bebeğe biz kromozom analizi yaptırdık. 45 kromozomlu cikti. Daha sonra bizi genetik servisine havale ettiler. Sonra esime bana testler yapildi. Tek problemin kan pihtilasmasi oldugu anlasildi. 45 kromozmlu olmasi tesadüfen olmus. Hamile kalmadan hem coraspirin hemdd kan sulandirici iğne kullandım. Su anda 4 aylik hamileyim. Gebelik sonlaniyorsa bilki bebek saglikli degildir.
ayseguloks Anneincili evet biliyorum ama iki kez olması tesadüf değil benimde belki kan pıhtılaşması falan varsa bende hamile olmasan ilacımı kullanırım sağlıklı bir gebelik geçiririm inş
Nevink ayseguloks tek yaomaniz gereken durumunuzu doktora anlatip esinizle birlikte kan vermek sonuca gore sknti neyse cozuyorlar umarim genlerinizde bir problem yoktr sadece onun cozumu yok kan pihtilasmasina fln igne veriyorlar bende de var kullaniyorum
Nevink ayseguloks Allah yardimciniz olsun saglikli bir gebelik nasip olsn ins biliyorum cok stresli benmde iki kaybim suan hamileyim tek istegim saglkla devam etmesi 🤲 Bu arada genetik sonucuna yaptrdgnz doktor bakiyor ama kan pihtilasmasi sonucuna kadin dogum mutlaka baksin istiyorlar bana pihtilasma yok denmisti kadin dogum bira var tedbr almaliyiz dedi aklinizda bulunsun
ayseguloks Nevink canım haklısın ben testlerimi yapıp kadın doğumcuya gidicem doktorum takip edicek sonrasında beni
Merve2012 ayseguloks içini ferah tut amh düşük dediğinde yıkıldım resmen. Çok üzüldüm. Ama herşey Allahtan ve biliyorum ki bununda çözümü vardır. Biz istediğimizde değilde en hayırlı zamanda geliyor Bebişler 🥰
ayseguloks Merve2012 tabiki herşeyin bir zmaanı var , bende problem sıkıntı neyse bian önce çözmek istiyorum tedbirini alayım takdiri allahtan tabiki
Busimss ayseguloks vücudumuzda ki damarlardan kan geçerken pıhtı oluşuyor top gibi kan tıkanıyor kan akışı olmayınca bebeğe de kan gitmiyor ve kalp durması sağlanıyor. Bu kan sulandırıcı iğneler de kanı sulandırdığı için pıhtı olmasını engelliyor.
Evinttnc ayseguloks ben bi tane boş gebelik bi tane kalbi durduğu için sonlandırdık genetik bölümüne gittik kromozan ve pıhtılaşma testi yapıldı çok şükür bişey Çıkmadı ama iğneye başlarız her ihtimale karşı demişti doktorum canım
gizem3572 selam kizlar bende 2 defa kimyasal gebelik gecirdim 25 aralik 2019 kan vrdm beta 64 cikti 27 aralik 2019 kan verdm beta 150 cikti bu sefer iyi mi sizce cok korkuyorum adet gunum 26 siydi yani 1 gunluk gecikmede 150 cikmis oldu