ayseguloks 2 kez kimyasal gebelik yaşadım , doktorum bunun normal olmadığını , genetik bölümüne gitmemi söyledi , bu durumu yaşayan naptınız genetik bölümünde ?
SenaDerin ayseguloks canım arkadaşım 2 veya 3 kere düşük yaptı. Genetil bölümüne gittiler tahliller filan yapıldı , kan pıhtılaşmasından dolayı düşük yapıomuş, her neyse yine hamile kaldı ve doğuma kadar her gün karnından kan sulandırıcı iğne vuruldu. Yani git sende bi an önce inşallah güzellikle bebişler sonlanır senin de 🙏🏼🙏🏼
Mstfaslhn1234 ayseguloks benimde 2 kere düşüğüm oldu biri gelişmediği için aldırdım diğeri ise boş gebelikdi o yüzden aldırdım doktorum neden oluyor diye araştırma yapılmasını istedi bende genetik araştırma yaptırdım kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum genetik araştırma da ilk senden kan alınıyor sonra eşin ve senden kromozom analizi için kan alıyor lar
juliet ayseguloks 2 kez kimyasal gebelik bi seferde kürtaj yaşadım. Tahlillerde bi sıkıda çıkmadı hatta doktor kimyasal gebeliğin korkulacak bişey olmadığını mutlaka her kadının yaşadığını söylemişti bilemiyorum 🤷♀️
Busimss ayseguloks ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadım bir kere de 12 haftasında kalp durması sebebiyle kürtaj oldum. Bebeğimiz genetiğe gitti ama sağlıklı çıktı. Benden 2 tüp kan alındı eşimden 1 tüp Ankara’ya gönderildi. Özelde 350 TL ödedik toplamda. 2 hagta içinde de sonuçlar geldi ama hiç birşey çıkmadı temizdi. Şimdi iğne kullanıyorum her ihtimale karşı olarak.
SenaDerin ayseguloks içini ferah tut sonuçta hamile kalabiliyosun bi kalamasan Allah korusun. Sen git bi an önce de çözüme kavuştur 🙏🏼
ayseguloks Mstfaslhn1234 Salı günü randevu aldım gidicem artık sorun neyse çözülsün istiyorum bende biliyim ona göre hareket ediyim çünkü allah isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederim ❤️
dilanozkn Canım ben 3 kere düşük yaptım şuan yine hamileyim hamdolsun genetik testte oijtilasma çıktı diye iğne kullanıyorum muhakak yaptır öyle hamile kal
ayseguloks dilanozkn evet doktorumda öyle dedi araştırma yapılsın ondan sonra çocuk düşün dedi bende zaten sıkıntı problem neyse onu çözüp hamile kalmak istiyorum öncelikle sağlıklı bir evlat ❤️
Ceylan-Zer ayseguloks Mrb canım sorun neymiş belli bir sebebi çıkmış mıydı ben de iki düşük yaptım da
sdnrkya Ben bir düşük bir kimyasal yaşadım kan sulandırıcı kullanmama rağmen ama eşimle yine gidicez bakalim ne diyecekler
Nasippp sdnrkya şuan da hamile misiniz peki? Doktor ne dedi bu duruma? Bende 3. Gebeliğim de iğne kullandığım halde bebeğim gelişmedi kalp atışını hiç almadık :( şubatta hgs çekildim temiz çıktı? Eşime test yaptırdık geçen ay enfeksiyon çıktı ilaç kullandı. Eşine test yapıldı mı?
ayseguloks sdnrkya tabiki ben üstüme düşen görevi yapayım içim rahatlasın tabi herşeyin bi vakti zamanı vardır