Miranmiray EbruIrmakAhmet Evet ama galiba unutulduk bile😂😂 geçen gün tanışmıştık ama olsun İlknur ben😂😂
EbruIrmakAhmet Miranmiray kusura bakma canım benim ya isimlere çok dikkat etmiyorum inan aklımda kalmıyo o yüzden
Nehir66 mrv39 Mrba canım bende senin gibi adetime daha 2 gün varken meraktan test yapmıştım çıkmıştı böyle sonra kan verdim hamileymişim 😍🙈sende hamilesin kan ver öğren canım kesin olarak
Miranmiray EbruIrmakAhmet Olsun canım önemli değil😂😂bebişim nasıl kaç haftalık oldun biz bugün 13 hafta 4 günlük olduk😂😂😘😍
EbruIrmakAhmet Miranmiray 15+4 olduk bizde teyzesi çok bulantım var bi kaç gündür ya hiç iyi değilim başlarda olmadı sonradan başladı 😒
Miranmiray EbruIrmakAhmet Ayy canım benim ya bu bulantılar en kötüsü ama benim ki başlarda oldu 12 hafta olunca geçti şükür inşallah biran önce geçer ya
elobariselo mrv39 hayırlı olsun, kan verip sağlıklı gebelik olup olmadığından emin ol derim. Ama bunu adetin geçtikten sonra yap
Gokcylan Hamilesin cnm aynı çıktı bendede sonra testi yeniledim tam kırmızı çıktı HCG değeri yükselince tam kırmızı oluyor☺️❤️