Nzondlg Merhaba kızlar. Dogum öncesi annelik iznine ayrıldığınızda mebbisin hangi bölümüne nasıl bir işlem yapıldı acaba bilgisi olan var mı?
Mdl Kişisel bilgiler sekmesinde en altta izin işlemlerinde yazıyor (maZeret izinleri kısmında) Nzondlg
Nzondlg Teşekkür Ederim. İki gün oldu hala işlenmemiş de acaba ben mi bulamıyorum diye merak ettim. Mdl
Mdl Nzondlg rica ederim 😊 ben de dilekçemi 3 hafta önce verdim açıkçası hiç de bakmamıştım siz deyince aklıma geldi 🙈 sizinkini de birkaç güne işlerler herhalde
Nzondlg Mdl acıkcası ben dilekce falan vermedim benim 37 haftam doldu gidiyorum dedim bıraktım🤭 32 hafta raporumda tarih yazıyordu ona göre bıraktım direk
Mdl Nzondlg özellikle bir dilekçe istemedilerse sorun olmaz diye düşünüyorum dediğiniz gibi rapor da var sonuçta
Nzondlg Mdl yok istemediler ama onlarında bildiklerinden emin değilim😅 tamamen doğaçlama ilerliyoruz😅
Peri06 Kaçıncı haftada doğum izni hakkı kullanılıyor ve nöbet tutma kaçıncı haftada bitiyor bilgilendirir misiniz
Sym68 Peri06 24. Haftada nöbet bitiyor. 32. Haftada baslayabilirsiniz izni kullanmaya ya da 36. Haftaya kadar calisabilir raporu ile devam edebilirsiniz. 36 dan sonrasi ise zorunlu😊
Nzondlg Esmeler yok zorunlu değil 32 . Haftada özellikle 37 de gerek olmadığını almak istesek bile aynı şeyi vereceklerini söylediler😀
Esmeler Nzondlg yaa . Ben 32de rapor aldım 37ye kadar çalışabilir diye. Müdürüm 37de bi daha istedi. Almak için bi sürü uğraştım
Nzondlg Esmeler hastanede banada dediler bazı müdürler istiyor ama gerek yok özellikle söyle diye. Bende söyledim istemedi müdür tamam o zaman dedi