BeyzaEnes Kizlar 32 haftalik hamileyim 2 aydir ara ara mide yanmasi olurdu bogazima kadar fazla surmezdi gecerdi ama dun aksamdan belli felaket bir yanma var ve gecmiyor neden ? Ne yapmaliyim ?
Bgmbgm BeyzaEnes benimde hiç başlarda olmayan mide bulantim 31 .haftaya geldim başladı yoğurt maden suyu iyi gelio
Zagrozunannesi CookMom Kizimgeliyor bebegın saçlarıyla mide yanmasının bi alakası yok ki🤗🤗karın büyüdükçe mıde yukarıya doğru cıkıyo ve mıde yanması reflü ortaya cıkıyo 🤗🤗 BeyzaEnes elma ye canım ben mıdem yandığında elma yıyorum yoğurt da ıyı gelebılır ve kefir ye o da ıyı gelır dene ınsallah gecer🤗
Aysealty BeyzaEnes bendede aynı sıkıntı var cnm 33.haftamdayım arkadaslarn dedgi gibi mide yukarı dogru cıktıgından reflü oluyor.hamilelikten öncede yasamıstım reflü sıkıntısını.yanma olunca yarım cay bardağı süt içersen toparlıyor doktor daha önce öyle demişti şimdide süt içiyorm hem bebişe faydalı olur☺
hande123 BeyzaEnes bir çay kaşığı çörek otu ! O kadar şey denedim bu çok çok iyi geliyor ilaç gibi kesiyor
Kizimgeliyor Minnoşun çok şaçlı gelecek 😍👍yoğurt iyi gelebilir benim mide yanmasını tek geçiren şey dondurma ve soğuk şeyler 😔
Deniz14 Kizimgeliyor Bgmbgm Zagrozunannesi Yoğurt mayalı olduğu için mide yanmasına iyi gelmeyebilir doktorum söylemişti süt elma salatalık havuç maden suyu ekmek içi iyi geliyo
Cans Ben daha 22. Haftamdayım dün gece alev aldım 🙈 Mercimek çorbasına bahane buldum ama umarım devamlılığı olmaz , çok feci 🤷🏼♀️
Tugba9109 Zagrozunannesi mide yanması bebek saclandikca ortaya çıkar. Her zaman mide yanmaz . Bebek anne karnında kıpırdayıp annenin midesine değerse yanma oluşur . Araştırırsanız öğreneceksiniz. 😉
CookMom Kizimgeliyor bebeğim doktordan çok bilen annelerimiz var burda 😉 biz olabilecek ihtimali söyledik tabiki doğru olanı Kendi doktoru söyler ama her bebek de yukarda durur diye birşey yok
alaelikkran Naneli sakizdan baska hicbirsey gecirmiyor canim benimde ayni yavrularimiz sacli olucak dene cok iyi gelecek gecmis olsun 😍
Bsnrck hande123 bende hep midem yandığında bi tatlı kaşığı corekotu çiğneyip suyla yutuyordum hep rahatlatiyordu ama bazen o kadar siddetli oluyor ki o bile kar etmiyor gece yanmadan uyuyamiyorsun resmen😊 cidden alev almis gibi oluyor
mervebalandi28 BeyzaEnes aynen cnm uyuyamadigim oluyor suan 34 haftaligim bebegin kafasi midemde ymis ondan dedi doktor 😀😀
Elfibrhm2609 BeyzaEnes benim de öyleydi ne yesem yankisindan duramiyordum sonuç 😎rapunzel gibi çocuk cıktı kızım cok saçlı doğdu maşallah 😁😁😁kulaklarının arkasında bile tüy var düşün yani canım 😆😆😍😍😍(masallahhhj)
Bsnrck hande123 insaAllah yasamaxsin 😊aynen ama bunun bi çözümü yok herkes azda olsa yaşıyor bunu hamileliğinde.