Gulcangzl16 Rüyamda sürekli eşimin beni aldattığını görüyorum ama sürekli uyanıyorum, uyuyorum hoop bidaha😢
Busemasalpoyraz Gulcangzl16 hamilelegn baslarinda bende görüyordum ve esime trip atiyodum sabah kalkinca 🙄🤣🤣 takma canim normal gayette psikolojik
SenaDerin Gulcangzl16 ayyy işte ben 🙄 gece 2den beri başım ağrıyo 😂 2. Evliliğini yapmış seni seviyorum ama mecbur evlendim diyo... bende kızın suratına baka baka 2.ler değerli olurrrrrr diyorum 😂😂😂 kafayı yicem
Busemasalpoyraz Gulcangzl16 balla benim 22 23 haftaya kadar sürdü oda bence gebelikte belirli bi sure oluyor kendimizi begenmiuoruz belki kilo aldik vs die ozguven eksikligi yasiyoruz ondan kaynaklandigjni düşünüyorum kendi adima oyleydi yani haha
Gulcangzl16 SenaDerin inanamıyorum 😅😅😅 bende kadınla gördüm eşimi ama parçaladım kıyafetlerini kadın da abla mecbur kalmasam yapmazdım dedi anlıyorum deyip yolladım adamı kestim 😂😂😂😅
SenaDerin Gulcangzl16 😂😂 ahhh ahhh psikolojimiz sağsalim doğururuz inşallah 💗 Ben biliyorum ama sebebini , eşimle birlikte olamıyoruz korkumuzdan.. hep beynimde kuruyorum bende 😂😄 gençliğim talan olduuuuuu ....
SenaDerin Gulcangzl16 yaa ilk başlarda korktuk şimdi de rahmimin duvarında incelme olmuş ondan da korkuyorum ama doktor bişey demedi 🙄