SevdaOykuu Vera18 Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasil etsin insallah yapabilecegine inan ve o agrilarinin gecip mis kokulunu kollarina alacagini dusun 😊 hadi gozun aydin ♥️
Xbebek123 Vera18 Allah yardımcın olsun tatlım sağ sağlık kucağına al inşallah bebisini bizi de haberdar et. Korkma sakın yapabilirsin Allah'ın izniyle . Benim de 3-4 cmacilmam var ama sancım yok evde beklemedeyim. Uyuyamıyorum deliriciiimm 😁
Nrslbkc @Vera18 ayyy Allah yardımcın olsun canım bi nefeste kurtarsın inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine🤲🏻
cennet13 Vera18 Ayyy bir annemiz daha doğuruyor 😁☺️☺️ Sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah, Allah bir avazda kurtarsın 😍🙏🏻 Bizide haberdar edin ☺️ Bize ne zaman sıra gelecek acabaaa 😁☺️🙈🙏🏻😍
Naz5558 Vera18 gözünüz Aydın dün gece doğum acile gittim rahatsızdım bi bayan geldi 4 cm açıkla tesadüf olabilir mi diye merak ettim 😅 bizlere de hayırlı doğum nasip etsin rabbim 🥰🥰🌸🌸
Vera18 Haticebirece çok şükür iyiyim doğum süreci çok hızlı ilerledi aslında ama ben biraz zorluk çektim ıkınamadım zor oldu benim için