Semiha57 37+5 haftalık hamileyim midemde çok baskı var derin nefes alırken bile ağrı hissediyorum. Yatınca kalkamıyorum mideme taş koymuşlar sanki benim gibi olan var mı normal mi yaşadığım bu durum her gece aynı uyuyamıyorum artık geceleri 😢😢😢😢
Kubuuu1 Semiha57 benim aşırı yanma var su içerken bile boğazımdan inerken yakarak geçiyor sanki. Kızım sagdaydi sola geçti ve mahvediyo beni 🤦 37+1 deyim
Lilensa Semiha57 mide şurubu iç oda geçiştiriyor sadece kesin çözümü yok bebiş yukarda baskı yapıyor mideye ondan oluyor 38 haftalığım hala dewam ediyor doğurunca geçer😊😊doğum kanala inince hafifliyor benm hiç hafiflemedi inşallah isin geçer
Semiha57 Kubuuu1 Ya benimkinde hep sağda hiç değişmedi ayakları midemde geçen doktora gittiğim de kaburgalarıma kadar girmiş kemiğini ölçemedi doktorum çok zorluyormuş son zamanlar ya sağ Salim atlatalım inşallah hepimiz bu saat oldu hala uyumadım 😢😢
Nur-11 30 haftalığım bugün aynı şey bendede oldu sanırımm ayaklarıyla midemi tekmeliyordu cok canımı yaktı kaburgamdada ağrı başladı 😏