Hayalet Kızlar ben hamileyim. Şu Kızılay’ın doğal maden suyunu içiyorum faydası var diye duymuştum doğru mu ?
Nurerdgn Hayalet evet bana doktorum günde 1 mutlaka ic dedi mineral yönünden cok zengin bebegin kemik gelisimine ve boyuna falan faydasi varmış tabii annenin mineral kaybetmesinin ve ekstra agri cekmesinin de onune geciyo diye biliyorum canim
SibelAlp7 Hayalet bende hazımsızlık var bi maden suyu iyi geliyor doktor günde 2 tane içebileceğimi söyledi.
Bgmbgm Hayalet valla bende günde 2 iciom çok zararlıdır die 3 icmiom yoksa 3 de içersin valla çok severrim sade Beypazarı maden suyu eşim bimden alıo adam marketten eve taşımaya bıktı 😂 maden sularini
Svcnn Hayalet evet ck faydsi varms gunde bitane icn banada doktrmda ic dedi sade soda beypazarida ck iyi dye dyyrm bn ondan icyrm hep beypazari
SerapUGR Ben gebelikten öncede içerdim hamileykende içmeye devam ettim. Yararlı oldugunu duyunca çok sevinmiştim 🙂
B8use Ben asitli olduğu için nadir içtim.fakat şimdi havalar ısınmaya başladı içine yarim limon sıkıp içeceğim
Svcnn Hayalet hatta duyuyorm hep hamileyken sade soda icersek bebktede doguna gaz problemi olmuyormus dyrlar