Öncelikle Merhaba birgün bende buraya dogum hikayemi yazacakmiyim derdim hep kendi kendime . Cok sükür Nasip oldu 😍
Basliktada yazdigim gibi Sezeryan icin zaten gün almistik cünkü kizim basiyla yukari pozisyondaydi . Doktorlar döndermeye bile calistilar karnimdan ama malesef dönmek istemedi yaramaz kizim 😅
buyuzden 18.12.2019 a randevu verildi sezeryan icin . Günler gecmek bilmiyordu daha 2 hafta vardi randevumuza dogmasina derken , o gün geldi catti😍 Sabah uyandik evi toparlamaya basladi esim malum dönüste eve 3 kisi gelicektik heryer tertemiz olsun istedik 🤩 Ben yatakta uzaniyorum bel agrilarim vardi .Sezeryan icin Randevu saat 18:00 da buarada . Herneyse uzanirken birden bir pit diye ses geldi karnimdan , suyum geldi galiba diye düsündüm korkuyla bi kalkiyim su gelcekmi dedim . Kalktigim gibi su bosalmaya basladi hemen geri uzandim esime seslendim korkuyla . Oda panik oldu tabi Annemi aradik annem bize ambulans gönderdi kendiside hemen hastaneye geldi . Hastanede Nst ye bagladilar sancilarim vardi onlar icin damar yolundan bi ilac verdiler . Ve beklemeye basladik . Doktorlar hep ameliyatdaymis buyuzden cok bekledik . Saat 17;00 dogru geldiler bizi almaya . Esime ameliyathanede giyilen doktor kiyafetlerinden giydirdiler . Benide ameliyathaneye aldilar ve belimden asagisini uyusturmak icin igne vurdular . Hemen uyusmaya basladi zaten yapar yapmaz . Sonra uzandirdilar beni . Esimi iceri aldilar ve basladi dogum .Ne oldugunu sordum doktora Karnimi kesmisler megersem ben farkinda bile degilim 😂 Popsu cikti bacaklari cikti derken kizim dogmus 😍 ama aglamadi doktorlari izliyormus tek tek 😂 sonra kordonu kestiklerinde aglamaya basladi . O ses yokmu o ses 😭 Dünyanin en güzel sesiydi süphesiz . Ama bebegi bize göstermeden önce doktora gönderdiler kontrolu yapilip temizlenip getirdiler 😍 Ben tabi agliyorum sesini duydugumdan beri 😭 Cok güzel kizimiz var diye birbirimize bakip gururlaniyoruz esimle 😂🙈😍 Sonra uyanma odasina aldilar bizi bebegi soyup kucagima ten tene temas edicek sekilde koydular 😍 emzirmeye basladim zaten hemen 💓 Diyecegim su ki Anne olmak dünyanin en güzel duygusuymus gercekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🖤
Ameliyatda hiçbişey hissetmiyorsunuz ama sonrasında sancı oluyor ve kalkmak cok zor oluyor ama gayret ederseniz 4. Gün yürümeye başlarsınız tabi her bünye farklı ☺️ Buda benim Doğum hikayemdi 🙈🖤 Okuyanlara teşekkürler 💕