Bir gün bende hikayemi paylaşıcak mıyım diye söylenirken erkenden bu şeref nail oldu 😭 Gebeliğim boyunca sıkıntılar çektim. Başlangıçta önceden 2 düşüğüm olduğu için düşük tehlikem vardı. Bulantı ve kusmalarım cabası. 4 ayım dolana kadar serum ve meyveyle yaşıyodum. Hamileliğimin 7. Ayında bir anda aldığım 20 kiloyla doktorum şeker yüklemesi yaptırmamı istedi. İlk yüklemede 180i gördük. 2. Yükleme sırasında kustuğum için iptal oldu. Diyetisyenim diyabet diyeti verdi ve böyle şekerimi kontrol etmeye başladık. Bu arada 40 kiloyla hamile kalmıştım 60 la doğuma girdim. 30. Haftada hissettiğim sancı ve kasılmalarla doktora gittim başlarda nst de gözükmeyen yalancı sancılarım vardı. 32. Haftadan sonra düzensiz nst de götülmeye başladı. 34. Haftamda artık sancılarım şiddetlenmişti fakat yine düzensizdi. Tam 35+4 de artık düzenli sancılarımı farkedip hemen acile gittim. Devlet hastanesinde kontrollerimi yaptırıyodum. Şansıma o gece hastanenin doğumhane ve ameliyathane bölümünde arıza olduğu için beni özel bi hstaneye sevk ettiler. Orda sancılarımı durdurmak için dayadılar da dayadılar serumu 😂 yanlız bu süreçler olurken 1 cm açılmam dahi yoktu. Daha sonra doktorum ultrasonda bebeğimin suyunun fazla olduğunu ve bunun şekerden kaynaklandığını söyledi. Her neyse sabah oldu 35 + 5 sabahı 🎈 öğlene kadar yine açılmam kontrol ediliyor sancılarım için serum yiyodum. Ve bi anda belime öyle bir ağrı girdi ki kesintisiz tam 30 dk can çekiştim. Bu doğum sancısı değildi. Doktorum gelip çatı muaynemi yaptı. Çatı kemiğimin çok dar olduğunu söyledi. Daha sonra fitil verdi fakat o ağrı gram azalmayınca zorunlu sezeryan oldum. Öyle bi kemik yapım varmış ki bebek kemiklerimin arasında kalmış resmen. Sezeryan sırasında doktorum içerden etlerimin morardığını farketmiş. Bebeğim şuan yoğun bakımda ilk başlrda solunum sıkıntısı vardı. Daha sonra sarılık oldu. Bugün gittim gördüm. Sarılığı geçmiş. 2700 doğmuştu. 2400 e kadr düşmüş. Doktorum çok küçük olduğunu ve kilo alması gerektiğini söyledi. Galiba 1 hafta daha onsuz klıcam..