NurEto Prensesim2018 şimdide vucudum yanıyo resmen svasta yasıyorum hava buz gibi ben yanıyorum bildiğin adetime 1 hfta var normalde üşümem gerekiyor
Miray61 NurEto bende öyleyim şuan hepte bu saatlerde olur karnımda şiş var ayak topuklarım yanıyor soguk yer arıyorum resmen
NurEto Prensesim2018 normalde ben adet olcagom zaman vucudum buz gibi olur ama kişiden kişiye değişiyor tabi canm bilemiyorum
Miray61 Valla bende pek anlamıyorum Çünkü böyle olup sonra çok adet oldum yani şuan yaşadığım bile belirtimi bilmiyorum o yüzden sıkma canını bende yok deme ben adette ola bilirim kesin olucamda içimde hiç bi his yok gebelikle ilgili Prensesim2018
NurEto Miray61 bende senin gibiyim her ay belirti buluyorum kendimde hatta Benim günüm hiç geçmez Bi kere 5 gün geçti ve o ay bütün belirtiler vrdı 5. Gün kan verdim işe geldim 1 saat sonra hastalandım 🤷♀️ 😂
Miray61 Prensesim2018 sıkma canını canım valla ben sıkıldığım için artık uğraşıyorum yoksa bu kadar araştırma yapmak istemiyorum artık en son psikiyatri de tedavi aldım bu yüzden
Miray61 NurEto 😂 bende az önce test yaptım sanki vardı göze soktum artık testi öyle dikkatli baktımki görmüş gibi oldum altım testi 10 karçaya böldüm 😂😂
NurEto Miray61 valla kuzum bende çok sabırsız Bi insanım bilemedim ki üzülmeyeceksen git ver ama üzüleceksin gitme 🤷♀️ inş vardır da üzülmezsin kuzum 🤲🤲