Miray61 Prensesim2018 bende o kadar yani hamileyim diye bilcek belirti yok sadece akşamları kasıklarım çok şiş ve sancı oluyor bide Karnım çok şişiyor sert oluyor bide ateş gibi ayak topuklarım sanki içi yanıyor
Prensesim2018 Miray61 ya halsizlik var dun uyuyakaldim ve oyle hemen daldim koku hassaiyeyi artti ve sirtim agriyor kasigim bazen agrir ama goguslwrimde birsey yok malesef
Miray61 Prensesim2018 benimde belim çok agrıyor ama hep agrıyor o yüzden o bence bi belirti değil ve benimde göğüslerimde sanki hiç belirti yok
Burcu93 Ladygirl bi de kendimi dinlemeye başladım kafayı takıyorum. Yumurtalığım ağrıyor bugün çok ovülasyondan olur mu
Ladygirl Burcu93 yumurtlama zamanından olur tabi ama benim hiç ağırmaz bazen yumurtlamıyorum diye düşünmüyor değilim
Ysmn_11 Miray61 merhaba canım inslalah vardır sizin benimde bir ocak hiç bir belirtim yok bugün test yaptım normal olanlardan belki erken ama negatif çıktı:/
Ysmn_11 Miray61 hayr akşam yaptım canım meraktan bu ay umutluydm açıkçası ama inan ki hiç bı belirti yok yada bı his :/ hem olsa çıkar deniliyor bende her ay aynı hayal kırıklığı bazen okuyorum beş gün önceden yapıp belli olanları deneyim dedim bende