Sedamurat Merhaba! Canlarım c-life macunu kullanıp hamile kalanlarınız varmı veya hiçbir işe yaramadığını düşünenleriniz ben almak istiyorum ne zaman kullanmaya başlıyoruz adetliykenmi adet bitincemi yoksa zamanı farketmiyormu yardımcı olursanız çok sevinirim
HilalG Sedamurat Adetin ilk günü başlıyorsun yumurtlama zamanına kadar kullanıyorsun yani adetle yumurtlama zamanı arasında kullanılması gerekiyor. Ben kullanmıyorum bu ay . bugün doktora gittim ama yumurtam gelişmemiş femara vermişti bakalım macun ne etki göstericek
DuhaninAnnesi Sedamurat macunun içindeki bitkileri bekarken kaynatıp içerdim rahat adet olmak için. Çok etkisini gördüm o yüzden bence faydalı olabilir zaten faydasını görende çok bende kullanmayi düşünüyorum 😊 inşallah vesilen olur canım 🌸
Esrakls6 Sedamurat benim çikolata kistim vardı 2 ay kullandım ve sonra hamile kaldım ya Rabbimin mucizesi ya da clife canım
Burcu156 Sedamurat 2 kez aşılama oldum 2. Aşılamam da iğnelerlee birlikde kullandim ve 12+5 hamileyim cok sukur ben etkisi oldugunu dusunuyorum pko var bu arada .
Yaprak- Ben aldım bu ay kullandım ama adet bitimine denk geldi zaten bilgi veriyorlar adetin ilk günü başlanıyor sabah akşam bol su ve yürüyüş olucak canım inşallah şifa olur kullananlar çok memnun inşallah bende memnun kalırım
Sedamurat Yaprak- inşallah kuzum ya inşallah sende hamile kalırsın allahım olmayan herkese ve bana nasip etsin 💜💜🤲🏻🤲🏻
Minnosizmmm Sedamurat macunhanenin macununu kullandım adetim biter bitmez başladım yumurtlama gününe kadar ki 1 yıldır bebeğim olmuyordu bir sürü sağlık sıkıntım vardı tedavi görüyordum açıkçası macuna da hiç inanmıyordum. Şuan 31+6 hamileyim. Tüm isteyenlere nasip olsun kimsenin kucağı boş kalmasın ❤
Sedamurat Minnosizmmm ayy ne güzel rabbim yavruna sağlıklı sağ salim bir şekilde kavuşmanı nasip etsin 💜🌸🤲🏻🤲🏻