sumosgoksu Hanımlar Kimin duası kabul olur bilinmez Bu ayda hüsran oldu adet oldum ama önümüzdeki ay için sizlerden dua istiyorum bir bebek sahibi olabilmek için adım sümeyye eden Herkesten Allah razı olsun
Gizem_37 sumosgoksu rabbim isteyen herkesin kucahini doldursun inşallah sizede bu duyguyu yasatip kucaginiza almak nasip etsin canim ama cok stres yapma bu konuyu kendine kafandan cikartmaya calis stresin cok etkisi oluyor
Merve_kucuk sumosgoksu Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder 🙏🏻🙏🏻 Siz gönlünüzü ferah tutun 💕 Vardır Allah'ın bir bildiği 🙏🏻
sumosgoksu Ftsctn_20 Gulmartin Kedili_Anne Yaprak- Aysegulum27_ Mrvvrm Merve_kucuk Gizem_37 Snurugur Allah razı olsun arkadaşlar Teşekkür ederim Dualarınız için
sumosgoksu Gizem_37 Vallahi canım artık o kadar çok boş verdim ki bu Ay gerçekten çok üzüldüm kendimi artık takmicam
Mrvvrm İnskağramda muvize doğada diye sayfa var.ben ordan polukistikover setu aldm kullandığım ay hamile kaldım.istersen sende bi bak belki işine yarayıcaz bişey bulursun..allah inşallan en kısa zamanda size de nasip ederr
sumosgoksu Mrvvrm açıkçası pek inanmıyorum böyle şeylere ya boşmuş gibi geliyor Sanki bana yani macun kullanarak falan
sumosgoksu Aysegulum27_ Haziranda Düşük yaptım bir daha olmadı ilaç kullanmadım doktora gittim problem yok demişti
Gulmartin sumosgoksu Rabbim inşaallah en hayırlı zamanda en güzelinden nasip etsin isteyen herkes için sürekli dualar ediyorum 🙌🏻♥️
vuslatim34 sumosgoksu canım bende inanmıyordum.Arkadaşım bu ay c life kullandı ve ilk aydan hamile kaldı.Bende sipariş ettim bu ay kullanacağım. Araştır bak instagram sayfasıda var .
EbruIrmakAhmet sumosgoksu canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah sanada isteyen bütün kadınlarada https://imgyukle.com/i/VQNInA oku canım bunu Allah’ın izniyle sanada faydası olur inşallah
burcu_1322 sumosgoksu canım ya rabbim inşallah önümüzdeki aya hepimiz hamile oluruz yeni yol hediyesi olur inşallah bende bugün adet oldum 😞 bir gebenin günlüğünden ovülasyon testi sipariş verdim sende ver bi onu denicem