ant2602 mugge123 şuan 32 yiz ama 19+5 de gittiğimde unutmuyorum 305 gramcıktık. Kızım olacak nasip olursa
Melisbol mugge123 21. Haftada 451 gr di cm ini hatrlamiorm 19 cm miydi acaba :/ emin degilim ama gramindan eminim :)
Musel Burcu16 canm ben 16+4 de gitmiştim kilo 154 gr boy 14,5 cm çıktı şuan 18+5 im acaba o haftaya göre normalmi bebeğim sizinkilere bakarsak biraz küçük geldi
Burcu16 Musel seninki normal seyrediyor kuzum çokta takma bu haftalar zaten ileri geri olması önemli değil 27 den sonra önemli oluyor benimki 1 hafta önden gidiyormuş ondan senin tam haftayla uyumlu
Birminikprenss En son 18. Haftada gittim 250 gr dı bende sıkıntı ettim azmı diye herkesin aşağı yukarı bu kadarmış rahatladım salı günü detaylı ultrason için gidicem bakalım ne alemde oğluşum💙😘
Didemce 17+6 da 235 gram 20 cm di. Güzel hamişler bişey sorucam şuan 18+6 yız ve dünden beri sağ kasığımda aralıklı hissettiğim ağrı var bugün biraz göbek deliği civarına çıktı ağrı çok tedirgin oldum normalde sizlerde de varmı bu tarz ağrılar