Zagrozunannesi 24+3 günlük hamıleyım normalde akıntı herkeste olur ama bu sefer ki farklıydı hem normalden çoktu biraz sarıya dönüktü hemde afedersiniz sümüksü katı bi sekıldeydı acaba neden böyle oldu bilen var mı doktora soran oldu mu
[silindi] Zagrozunannesi mantar ve ya iltihap olur. Benim sarıya dönmüştü doktora gitmiştim mantar başlangıcı demişti fitil vermişti. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin ilerleyince daha kötü oluyor
Bgmbgm Zagrozunannesi sarıya dönük yapış yapış akıntı bende de oluo ara ara oluo gecio doktor kokusuzsa bişey olmaz dedi kokusuz benimki
Zagrozunannesi [silindi] ilk defa oldu ya sende kaç defa olunca gıttın acaba kontrolüme daha var ama gidip kan ve idrar vericem
[silindi] Zagrozunannesi bende beyaz şeffaf akıntı oluyordu zaten hamileliğimin başından beri ama bi 2-3 kere baktığımda akıntının rengi sarıya dönmüş anladım sıkıntı olduğunu şehir dışındaydım dönünce hemen gittim yani 5-6 gün sarı akıntım oldu benim ilk fitilde zaten geçti
Zagrozunannesi [silindi] tamam o zaman kontrol edeyim bende eğer devam ederse gıdıcem hemen hastaneye sagol🤗🤗🤗
Arya92 Zagrozunannesi benim koyu sarı somon rengi geliyordu sonra bir ara hafif sümüksü kanlı gelmişti hemen gittim fıtık verdi ihmal etmeyin
Zagrozunannesi Bgmbgm evet kokusuzdu benimki de ama ne olur ne olmaz bi test yapalım zaten en son 14 haftalıkken kan ve ıdrar testı yaptırmıştım tekrar yaptırayım
Bgmbgm Zagrozunannesi yaptirabilirisn tabii ben yaptrmadim kaşıntı koku yok deyince doktor yapalım demedi
Zagrozunannesi Bgmbgm Arya92 herkeste farklı oluyo demek ki su an bende de kasıntı falan yok ınsan korkuyor ya erken Doğum olur dıye Allah korusun
Ayselcnt benimde beyaz ama sümüksü akıntı bir kere oldu.. Genelde beyaz yoğun olur. Dün kontrolde doktorum alttan baktı ve akıntın çok yoğun dedi..fitil verdi.. bugün kullanmaya başlayacağım.. inşallah biraz azalır..
Zagrozunannesi Ayselcnt ınsallah ya peki zararı var mıymıs çok akıntı olmasının nasıl anlıcaz ki az mı çok mu gelıyo
Ayselcnt Zagrozunannesi onu bilmiyorum.. ben aslında çok önemsemiyordum ama suyumda sızıntı mı var acaba diye endişelenmeye başladım.. çünkü beyaz akıntıyla birlikte etrafında suda oluyordu.. öyle diyince alttan muayene edelim dedi.. ultrasonda suyum iyi çıktı..alttan muayenede dedi işte akıntın yoğun diye.. Fitil verdi.. Kontrole gittiğinde bir sor istersen doktora..