Ebaki Kızlar yengem 43 yaşında oldu 18 yasında evlendi iki kez tüp bebek denediler bebekleri olmadı bnm oğlumla oynuyo dayım yengem İcim acıyo onlara hep dua ediyorum Rabbim onları da sevindir diye sizden hem fikir hemde hamile olanlardan dua istiyorum yardımcı olur musunuz 😊
Canan_3547 Ebaki benim ablamnda olmyor 4 sendir rabim onlara ve isteyen herkeze hayrli evlatlar versin insallah
merve21_ Ebaki kuzum birşey dicem Birtane ankarada pr. Doktor cem çelik var çok iyi bir doktor kaç senedir çocuk sahibi olmayanlar bile oluyorlar yani eğer imkanları varsa o doktora görünsünler derim
Ebaki Canan_3547 Amin kuzum inşallah ya cok üzülüyorum onlara acaba clife macun yumurtlama testi kullanırsam olur mu
Blackkcat Ebaki canım her hangi bi sorunları var mı,aşılama tüpbebek denediler mi,ablamında 13yıl olmadı 4.tüp bebek denemeleri çok şükür ikizlere hamile şu an,35yaşında çok şükür yolunda herşey,Allah yengenlerede nasip etsin inşallh🤲🏻🤲🏻
Ebaki Blackkcat Amin ablacım cok saol duaların İcin 2 kez denediler tüp bebek abla tutmadı lar aslında ilki tuttu tam üc taneydiler ama 3 ay sadece sora hep düstüler kürtaj oldu yengem sora da maddi yöntem kısıtlandılar dedemşn hastalığı vefatı girdi araya yapmadılar daha öyle kaldı bnm oğlanı severken İcin parçalanıyor onlara elinden ne gelirse yapmak istiyorum işte ama sadece dua Baska Bi şe gelmiyor işte
Aygul01 Ebaki canım yaş ilerledikçe tüp bebeğin tutma imkani azalıyor.. ve bunu etkilyen çok faktör var Allah vermiyorsa vardır bi bildiği diyip tevekkül etmek lazım. Hayırlısi inaAllah Allah gönüllerine göre versin ☺️
Ebaki Aygul01 bilmiyorum ya nice yaslı ünlüler anne oluyo tüp bebekle belki simdi vercek Rabbim kuzum
Tugce1803 Ebaki o zaman Bi ovulasyon denetsene canım macun falan hiç bulaştırma 43 yaş az değil hormonları bozmasın
Aygul01 Ebaki Ebaki tabi ki o hic Belli olmaz ben kendim hastanede calistim ve tup bebek yapan cok iyi bir doktorumuz vardi kadinin yurtdisindan bile hastalari vardi. Ve ben bi seminer vermek icin ondan kısa bi eğitim almıştım. O anlatmıştı yaş ne kadar ilerlerse olma olasılığı düşer diye bide hasta sigara alkol içiyor mu sağlıklı besleniyor mu vs va bi sürü şey. Tabi bu bilimsel tarafı ama herseyin en iyisini bilen Allah’tır. Hersey kısmet
Deletedmom0089 Ebaki canım okudum imkanları yok demişsiniz hiç mi eş dost akraba yok aranızda toplayıp tüp bebek yaptırmalarını sağlasanız. Her şeyi rabbim bilir o ol deyince olur ama tüp bebek en büyük şansları gibi geliyor yaş ilerlemiş çünkü. Rabbim inşallah onlara da nasip eder.
Ebaki Deletedmom0089 kuzum Bi mahallenin icinde yiz herkes borclu yardım eden olmaz ama tekrar sabah konuscam onla bakalım ne der inek var satar dedemin manasına krdei ceker yaparlar öyle düşünüyorum bakalım naparlar akıllı Bi adam yok ki baslarında yön gösterseler