Hep ikilemde kaldım bu konuda kesinlikle yaptırma diyenler oldu ama doktoruma güvenip yaptırdım iyikide yaptırdım bende tiroid var bide kendimi ve bebeğimi riske atamazdım sağlığın için yaptır bence Allah korusun bi sorun olursa önlemini alabilirsin iri bebek olabilir suyun sınırın üstüne çıkabilir o yüzden yaptırmak şyi bence

Gakansu daha bugün hem doktorum hem de aile hekimim hem aşıların ve şeker yuklemesinin önemini anlattı ve mutlaka yaptirmalisin dedi. Bende yaptıracağım inşallah 🙏

Gakansu bugün dr um la görüştük bu konuyu ailemde olup olmadığını sordu ve yaşın 28 risk grubunda değil 35 yaş ve üstüne yapmayı uygun görüyorum dedi bende size burakıyorum velhasıl yaptırmadık

Gakansu ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum hızlı kilo alıyorsun yaptır diyince el mahkum yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı. Bazıları iki üç baklava diyor belki doğrudur da ama bu zamana kadar iki üç dilim baklavadan sonra hiç bayılacak gibi olmadım ama şeker yüklemesinden yarım saat sonra bayılacak gibi oldum ki bünyem sağlamdır normalde 🤷🏻‍♀️

Pazartesi günü yaptırdım doktor ne diyorsa dinlemek gerek bence şeker önemli

Seda_yazar gebelik triodimi bende de var maalesef sonradan çıktı o yüzden şeker yüklemesini de kesinlikle yaptırıcam