Ayse00 36+1 haftalığım kızlar Heyecan dorukta yalancı sancı geldiğinde her an gelicekmiş hissi geçince bir yandan da hiç gelmiycekmiş hissi sizdede oluyor mu? Bebişlerinizin durumu nasıl ben en son 35 haftalıkken gitmiştim 2400 kilosu ve 46 cm Di 🤗🤗
Yelizdemir Ayse00 bende 35+5 te 2.600 dedi doktorumuz bebeğin kilosu 3 ü geçmesin dedi normal doğumda seni zorlasın istemiyorum dedi ve hatta bu saatten sonra çok fazla yeme dedi 3bucuğa kadar da normal diye biliyorum benimde ağrım olunca hemen. Bugün kesin doğar diyorum geçince aynen sanki 40 haftayı da geçer doğuramam diye düşünüyorum😂
Yelizdemir Ayse00 bende 35+5 te 2.600 dedi doktorumuz bebeğin kilosu 3 ü geçmesin dedi normal doğumda seni zorlasın istemiyorum dedi ve hatta bu saatten sonra çok fazla yeme dedi 3bucuğa kadar da normal diye biliyorum benimde ağrım olunca hemen. Bugün kesin doğar diyorum geçince aynen sanki 40 haftayı da geçer doğuramam diye düşünüyorum😂
Ayse00 Yelizdemir Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Canım 😊 şu son günler hiç geçmiyor sanki ya