Fazilet2232 Ayda üç kez falan yiyorum suyuna bayılıyorum makarnasınjn da helal sertifikası var sizce zararlımı yiyen veya şu sebepten dolayı yemiyorum diyen varmı acaba 🤔🤔
Misssimsek Fazilet2232 kaç gündür benimde canım çekiyor ama cesaret edememiştim. Bence abartilmadiginda bişey olmaz gibi ama bilemedim. Alıp yiycem bir kerede olsa
ebusss07 Fazilet2232 bende çok seviyordum ama sonra çok yemekten sanırım baharatı kötü geliyor kokusu. Bi zararı olur mu bilmiyorum. 2.5yaşında oğlumda ya spagetti ya indomine başka bi makarna yemiyor🤣
Sultan2 Fazilet2232 indomin dediğiniz şu paketli baharatlı makarnalarmı aceba 🤔 eğer oysa çok abartmadan yiyin bence hiç bir şey olmaz bir tanıdığım jelibon ve kola hariç bişey yemeden doğurdu😂
EbruIrmakAhmet Fazilet2232 bende çok seviyorum o sosunda kesin bağımlılık yapan bişey var yanlız yedikçe yiyesin geliyo 🤪 zaten suyundan korkuyorum bende zararı vardır kesin yoksa gerisi makarna
Fazilet2232 Misssimsek subat-annesi bende şuandada yiyorum suyu hele çok hoşuma gidiyo vazgeçemiyorum🤷♀️
Fazilet2232 Misssimsek internette araştırdım abartmadıkça sorun olmaz sanırım içerisinde yag çıkıyo onu kullanmamanızı tavsiye ederim onun sertifikası yokmuş 💐
EbruIrmakAhmet Fazilet2232 😂 vallahi var bişey yoksa bu kadar beğenilcek bişey değil yani istemsizce yiyoruz hatta içiyoruz 🤣
Fazilet2232 EbruIrmakAhmet ilk yedigimde hele kokusu ne kadar iğrenç gelmişti 😖 şimdi normal çorba kokusu gibi geliyo🤣 hile oldugu kesin
Fazilet2232 EbruIrmakAhmet aynen öyle galiba yapıcak bişey yok 🤷♀️😂 kahveye sigaraya alkole olmayalım yeterki makarna çok masum😍
Kaderisi Bende yerdim nerdeyse hergun ama içinde çok fazla çin tuzu varmış ve bebeğe zararı çokmuş bıraktım artık
Fazilet2232 Kaderisi evet çin tuzu varmış ama oda yedigimiz çoğu şeyde var malesef 🤷♀️ Ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi bırakabilmenız ne güzel 💐